Taze.....
Bu arada mu won'un sakallar gitmis. Moyong yul cheon da power aldiginda gençlesme ile gitmisti sakallari. Benzer bir etki olmus olabilir mu won'a, gece liderinin gücünü emince.
Son düzenleme:
Hala kılıcı yok,o lanetli kılıcı yapması yıllar almıştı.materyali zaten düsen bir meteor idi.kılıç ustası nasıl savaşır görecez.
Taze.....
Bu arada mu won'un sakallar gitmis. Moyong yul cheon da power aldiginda gençlesme ile gitmisti sakallari. Benzer bir etki olmus olabilir mu won'a, gece liderinin gücünü emince.
Suan yeni güce adapte olmaya çalisiyor, savaşacak durumda degil. Kılıç yapilir, öncelikle oradan gitmeli. Hae sol ile alakali seneryo bekliyordum bu sekilde gelisti. Ustasini yenebilecekmi görücez. Yazar cadiyi aradan çikaracak gibi ancak hae sol'ü de indirtebilir, birlikte. Cadi yalniz degilse o da problem. Mu won saldiriya açik. Ancak her halukarda sessiz gece bitti sayilir.Hala kılıcı yok,o lanetli kılıcı yapması yıllar almıştı.materyali zaten düsen bir meteor idi.kılıç ustası nasıl savaşır görecez.
Aynı yorumu yapmak için gelmiştim. Sanki 5 sayfa eksik gibi
Hashirama gibi 1001 tokat makinesi yaptı xD Şu kawgalar azalsa da sakince düşünülse arka arkaya çok geldi.Taze.....Luminous Has Shut Down
luminouscomics.org
HxH Netero'ya benzettim xd high calories versiyonu..Hashirama gibi 1001 tokat makinesi yaptı xD Şu kawgalar azalsa da sakince düşünülse arka arkaya çok geldi.