Güzel oynamış maçta. Birşey merak ettim; qiyana ultisiyle azir ultisine çarptırabiliyor musun adamı?aman metaya girmesin de şimdiki konumu iyi
Güzel oynamış maçta. Birşey merak ettim; qiyana ultisiyle azir ultisine çarptırabiliyor musun adamı?aman metaya girmesin de şimdiki konumu iyi
trundle ın buz kütlesine carptırabildiğine göre carptırırsın.Güzel oynamış maçta. Birşey merak ettim; qiyana ultisiyle azir ultisine çarptırabiliyor musun adamı?
Onu biliyorum, anivvia duvarında da oluyor. Azir ultisi biraz farklı çalıştığı için sordum. Duvardan sayılmayabilir belki diye düşündüm. Baktım çarpıyormuş.trundle ın buz kütlesine carptırabildiğine göre carptırırsın.
Bir el attım az önce,adam Jarvan 3,Lux3,Azir 3 yapmış,ilk defa görmüş olabilirim böyle bir şey xdYok ettik
![]()
Ben de Azir'i üçlüyordum da rakip dayanamadıBir el attım az önce,adam Jarvan 3,Lux3,Azir 3 yapmış,ilk defa görmüş olabilirim böyle bir şey xd
Bir tanesini üçlersin genelde,8 levele 50 gold gidebilirsen,9 a basmayıp aratırsın daha mantıklı olabiliyor,tabii şampiyonun havuzdaki durumunada bakmak lazım xDBen de Azir'i üçlüyordum da rakip dayanamadı![]()
yatacak yerin yokDün lobide sıra salmadı diye anasına sövdüğüm, ejder çaldırdı diye yarım saat flame attığım jungle bana penta attırabilmek için son adamı ayağıma getirip ölmeyi göze aldı. İşittiği tüm küfürlere sadece gülücükle cevap verdi, beyefendiliğiyle ezdi beni adam. Çok utanıyorum...![]()
Dün lobide sıra salmadı diye anasına sövdüğüm, ejder çaldırdı diye yarım saat flame attığım jungle bana penta attırabilmek için son adamı ayağıma getirip ölmeyi göze aldı. İşittiği tüm küfürlere sadece gülücükle cevap verdi, beyefendiliğiyle ezdi beni adam. Çok utanıyorum...![]()
Kesin giriş ekranında susturmuştur seni, o yüzden flamelerini görmemiştir.Dün lobide sıra salmadı diye anasına sövdüğüm, ejder çaldırdı diye yarım saat flame attığım jungle bana penta attırabilmek için son adamı ayağıma getirip ölmeyi göze aldı. İşittiği tüm küfürlere sadece gülücükle cevap verdi, beyefendiliğiyle ezdi beni adam. Çok utanıyorum...![]()