Sıra vermediğim için söven adama oyunu zehir ederdim ben.Kesin giriş ekranında susturmuştur seni, o yüzden flamelerini görmemiştir.
Sıra vermediğim için söven adama oyunu zehir ederdim ben.Kesin giriş ekranında susturmuştur seni, o yüzden flamelerini görmemiştir.
Harcadigi zaman değsin diye uğraşıyor millet. Yoksa onun hakkı kaybetmek...Sıra vermediğim için söven adama oyunu zehir ederdim ben.
Ya bunun neyine gülebiliyor neyini sempatik bulabiliyosunuz anasını satayım. Sizin ben mizah anlayışınıza da eğlence anlayışınıza da... Bakalım ehehehe çektiğiniz eleman hanginize sövdüğünde aydınlanma yaşayacaksınız.Dün lobide sıra salmadı diye anasına sövdüğüm, ejder çaldırdı diye yarım saat flame attığım jungle bana penta attırabilmek için son adamı ayağıma getirip ölmeyi göze aldı. İşittiği tüm küfürlere sadece gülücükle cevap verdi, beyefendiliğiyle ezdi beni adam. Çok utanıyorum...![]()
Kendini küçük görme sen normalde de oyunu zehir ediyorsun Kekem.Sıra vermediğim için söven adama oyunu zehir ederdim ben.
Onun Nidale Sup fobisi vardı, artık Cait sup fobisi de varKendini küçük görme sen normalde de oyunu zehir ediyorsun Kekem.
@Arthur Morgan Caitlyn sup ne diyorsun![]()
Yanlış anlama da yorumunu okurken utandım. İyi ki west geçmişim dedirttin.Dün lobide sıra salmadı diye anasına sövdüğüm, ejder çaldırdı diye yarım saat flame attığım jungle bana penta attırabilmek için son adamı ayağıma getirip ölmeyi göze aldı. İşittiği tüm küfürlere sadece gülücükle cevap verdi, beyefendiliğiyle ezdi beni adam. Çok utanıyorum...![]()
Onun Nidale Sup fobisi vardı, artık Cait sup fobisi de var
Yalnız şurada 30 boyutlu hamle yapmışız
![]()
League of Legends (TM) Client 2023-07-08 11-26-21
Watch "League of Legends (TM) Client 2023-07-08 11-26-21" on Streamable.streamable.com
Bu maç lanede motor olmuştuk:d Öyle akılda kalan tek şey buydu zaten. Öyle denk gelince kaydediyorum, paylaşırım direkt bundan sonra.Catch me if you can çekmişsiniz. Böyle kayıtlar alıyorsanız paylaşalım bizim kanalda.
Biz niye hep motor oluyoruz biliyor musun, o hep ilk kili alma derdi. Bu oyunda da kule altı flash atmıştım galiba xDBu maç lanede motor olmuştuk:d Öyle akılda kalan tek şey buydu zaten. Öyle denk gelince kaydediyorum, paylaşırım direkt bundan sonra.
Evet, çabuk pes ediyoruz, muhtemelen:dBiz niye hep motor oluyoruz biliyor musun, o hep ilk kili alma derdi. Bu oyunda da kule altı flash atmıştım galiba xD