Binlerce saat soloq oyunun var hala gold 2sin:d aynen stuck değilsin kardeşim.
Olm diyelim ki bronzum ve bronz eloyu mu savunmam lazım. Kötüyüm ki burdayım yani. Takım yüzünden çıkamıyorum diyip ağlayanlara mı dönüşeyim hdksjksMeclisteki tüm milletvekilleri yalancıdır diyen milletvekilinin düştüğü duruma düşülüyor:d
abi ben stuck ım zaten buna bir şey demiyorum ki? ama gold stuck değil low plat stuck ım. solo q da altına çıkanlar oyunu çözmüş olmus arkadaş vay beBinlerce saat soloq oyunun var hala gold 2sin:d aynen stuck değilsin kardeşim.
X grup şöyledir böyledir deyip aynı zamanda o x grubun içinde bulunmak komik olm. Laf attığım şeyi bile anlamamışsın.Olm diyelim ki bronzum ve bronz eloyu mu savunmam lazım. Kötüyüm ki burdayım yani. Takım yüzünden çıkamıyorum diyip ağlayanlara mı dönüşeyim hdksjks
Sen öyle diyorsan öyledir:dabi ben stuck ım zaten buna bir şey demiyorum ki? ama gold stuck değil low plat stuck ım. solo q da altına çıkanlar oyunu çözmüş olmus arkadaş vay be
reworklenmese elmasa çıkmıştımSen rahat platsın ya hatta forumun en plat adamı sen ve @NormieRose. Mekaniklerinizi biraz geliştirseniz ve birkaç trick öğrenseniz elmasa en yakın sizsiniz forumda
Ne alaka olm ya. Adam kendine de kötü diyor sanki onlardan iyiyim diyor.X grup şöyledir böyledir deyip aynı zamanda o x grubun içinde bulunmak komik olm. Laf attığım şeyi bile anlamamışsın.
Sen öyle diyorsan öyledir:d
millet olarak bu yüzden gelişemiyoruz isteNe alaka olm ya. Adam kendine de kötü diyor sanki onlardan iyiyim diyor.
Geyiğe vurduğunu düşünüyorum aynı zamanda oy atanlarında çünkü bu 2+2 kadar net bir şey. Zaten kimse düzgün bir argüman sunmadı keko diyenlerdenmillet olarak bu yüzden gelişemiyoruz iste
bende kötüyüm diyorum adam hala yediremiyor olduğun lige laf edemezsin ne alaka ahakshslsjsldjd esas en kolay laf edeceğim lig bu ligler la master üzerine ahkam kesecek değilim bulunduğu ligte binlerce macım var ben kötüyüm diyorum adam hala yediremiyor ego ya bak :d