Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Oyunu bilmeyen adamdan max bir gömlek yukarıya çıkabiliyorsan benim de buna diyecek bişeyim yok. :hhh:
bende bilmiyorum . ben kendimden 2 division yukarı seviyesi laning im var oyun bilgim olsa faker gibi olurum gibi komik şeyler demiyorum. low plat benim seviyem basicleri yapıyoruz iste daha fazlası yok . low plattan daha düşükseniz basicleri yapamıyorsunuz demektir.

bende bilmiyorum . ben kendimden 2 division yukarı seviyesi laning im var oyun bilgim olsa faker gibi olurum gibi komik şeyler demiyorum. low plat benim seviyem basicleri yapıyoruz iste daha fazlası yok . low plattan daha düşükseniz basicleri yapamıyorsunuz demektir.
Cidden açık sözlü ve objektifsin bu konularda

Zaten öyle hdksjks aslında kendilerini gömüyorlar gibi oluyor. Adamın ana sorunu oyunu bilmemesi, yeteneksizliği değil. Silver zaten ilk 10 maçı atsan gireceğin elo yani burda takılan adam ne kadar bilebilir oyunu
1v5 sadece mekanikle atılıyor sanıyorlar cünkü. sen takasa nasıl girilir bilirsen rakip minyona vururken cezalandırırsan, wave management ı güzel yaparsan koridoru alırsın. güçlenirsin. millet objektif yokken grup halinde kill peşinde koşarken sen side da xp gold kasıp güçlenirsin. doğru zamanda doğru yerde doğru şey yaparsan ölmezsin ve güçlenmeye devam edersin. bunlar hep oyun bilgisiyle olan şeyler. zaten dediklerimi yapan solo laner herkese en az 2 level bazı çarlara 3-4 level fark atar. bu kadar levelda öne geçince zaten cok fazla mekaniklik bişey kalmıyor. decision making cok cok önemli. cok yüksek seviyelerde mekanikte önemli baya ama jungle oynuyorsan mesela bence mekaniğe bile gerek yok salt makro. al basit bir çarı oyun bilginle bulunduğun serverın rank 1 olursun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık