Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Olm diyelim ki bronzum ve bronz eloyu mu savunmam lazım. Kötüyüm ki burdayım yani. Takım yüzünden çıkamıyorum diyip ağlayanlara mı dönüşeyim hdksjks
X grup şöyledir böyledir deyip aynı zamanda o x grubun içinde bulunmak komik olm. Laf attığım şeyi bile anlamamışsın.
abi ben stuck ım zaten buna bir şey demiyorum ki? ama gold stuck değil low plat stuck ım. solo q da altına çıkanlar oyunu çözmüş olmus arkadaş vay be
Sen öyle diyorsan öyledir:d

Ne alaka olm ya. Adam kendine de kötü diyor sanki onlardan iyiyim diyor.
millet olarak bu yüzden gelişemiyoruz iste :)
bende kötüyüm diyorum adam hala yediremiyor olduğun lige laf edemezsin ne alaka ahakshslsjsldjd esas en kolay laf edeceğim lig bu ligler la master üzerine ahkam kesecek değilim bulunduğu ligte binlerce macım var ben kötüyüm diyorum adam yeni çıkmış o lige ama hala yediremiyor ego ya bak :d

millet olarak bu yüzden gelişemiyoruz iste :)
bende kötüyüm diyorum adam hala yediremiyor olduğun lige laf edemezsin ne alaka ahakshslsjsldjd esas en kolay laf edeceğim lig bu ligler la master üzerine ahkam kesecek değilim bulunduğu ligte binlerce macım var ben kötüyüm diyorum adam hala yediremiyor ego ya bak :d
Geyiğe vurduğunu düşünüyorum aynı zamanda oy atanlarında çünkü bu 2+2 kadar net bir şey. Zaten kimse düzgün bir argüman sunmadı keko diyenlerden

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık