Gelsene bir lol oynayalım senleNasıl solo lose atılırın özeti. Bir de utanmadan ormancıya flame attı. İnanılmaz tipler.
Gelsene bir lol oynayalım senleNasıl solo lose atılırın özeti. Bir de utanmadan ormancıya flame attı. İnanılmaz tipler.
benim mouse 1100 de oyundada 30-35 falan yavaş mı bilmiyorum. çok hızlı olması da iyi değil benceGöstergeyi bavs kullanıyor. İmleçle oynamıyorum ben normal ayarı neyse o. Fare hızı 50 de. Aslında asıl sorun bu. Ben lolü bırakmadan önce 80 de oynuyordum. Mousem de aynı dpi ayarındaydı. Şimdi 50 üstü fazla geliyor.
Adamın elosunu gereğinden fazla yükseltirsek oyuna girdiğinde napıcak@Arthur Morgan niye normal oynuyorsun la
Ben düşürürüm onu sen sıkıntı etme istediğin gibi oyna.Adamın elosunu gereğinden fazla yükseltirsek oyuna girdiğinde napıcak
Sıkıntı düşürmen değil ki eğlenemezsin.Ben düşürürüm onu sen sıkıntı etme istediğin gibi oyna.
Hızlıya alışınca oyuna etkisi de fazla oluyor. Adc için özellikle.benim mouse 1100 de oyundada 30-35 falan yavaş mı bilmiyorum. çok hızlı olması da iyi değil bence
battı balık yan gider hdldjdldjdldjd.Adamın elosunu gereğinden fazla yükseltirsek oyuna girdiğinde napıcak
Silverden sonra ellemedim senin suçun .dbattı balık yan gider hdldjdldjdldjd.
bronz dan altın 1 oldu çar arada 1000 lp var neredeyse Oynama diyorsa oynamayız tabi .