Özlemişim exi @Bavs Bir tık unutmuşum yavaş oynuyorum da alışcaz.
Bu gwen iyi hoş ama bir şey eksik gibi geliyor hep
Gweni sevmiyorum ben takım savaşlarında güçlü değil rakip mal gibi 3-4 kişi iç içe durursa tabi ki ultileri baya efektif ama biraz pozisyon alabiliyorlarsa ne takım savaşında çok iyi ne de koridor safhası çok iyi. top’taki çoğu dövüşçüye karşı kaybediyor. counter pick atıp split atacan . fazlası yok.Özlemişim exi @Bavs Bir tık unutmuşum yavaş oynuyorum da alışcaz.
Gwen şu anda çok güçlü.Gweni sevmiyorum ben takım savaşlarında güçlü değil rakip mal gibi 3-4 kişi iç içe durursa tabi ki ultileri baya efektif ama biraz pozisyon alabiliyorlarsa ne takım savaşında çok iyi ne de koridor safhası çok iyi. top’taki çoğu dövüşçüye karşı kaybediyor. counter pick atıp split atacan . fazlası yok.
ben güçsüz demedim. gwenin mekaniği ile arthur’un yapısına göre yorum yaptım.Gwen şu anda çok güçlü.
Arthur'a göre yazdıysan bir şey diyemem tabi. Pro playde bile terör estiriyordu w'su çok bozuk bence.ben güçsüz demedim. gwenin mekaniği ile arthur’un yapısına göre yorum yaptım.
pro play dinamikleri farklı ama. solo q da al bakalım gwen karsısına riven falan gelsin w su onu kurtarıyor mu :dArthur'a göre yazdıysan bir şey diyemem tabi. Pro playde bile terör estiriyordu w'su çok bozuk bence.
Bir ara oynuyordum 1 levelda E başlayınca Darius'u bile dövüyordu. Sonra nerflediler pek oynamadım. Şimdi yeni itemlerle yine çok güçlü olmuş deniyor, denemek lazım. Dövebilir.pro play dinamikleri farklı ama. solo q da al bakalım gwen karsısına riven falan gelsin w su onu kurtarıyor mu :d
Çok az oynadım match up ları bilmiyorum ama dövüşçüleri yenebileceğini sanmıyorum ben de. O hissi alamadım. Birde ct play de, pek yapabilecek bir karakter değil. Rakip çok tankken alınabilir. Topta scale olmaya çalışsan tf de bence de ahım şahım bir hero değil.Gweni sevmiyorum ben takım savaşlarında güçlü değil rakip mal gibi 3-4 kişi iç içe durursa tabi ki ultileri baya efektif ama biraz pozisyon alabiliyorlarsa ne takım savaşında çok iyi ne de koridor safhası çok iyi. top’taki çoğu dövüşçüye karşı kaybediyor. counter pick atıp split atacan . fazlası yok.