Ormana da İnari'yi sonra onur da topta akali oynar.Botta siz varsanız,midde kimin olacağı belli.
GG wp xD
Ormana da İnari'yi sonra onur da topta akali oynar.Botta siz varsanız,midde kimin olacağı belli.
Bana bunlarla gel xd.Keko beğenmez bizi ama xdOrmana da İnari'yi sonra onur da topta akali oynar.
GG wp xD
33dk sadece orman dönüp, 4 ejderi karşıya veren @İnari 'nin Red'in ragelerine karşı tutumuOrmana da İnari'yi sonra onur da topta akali oynar.
GG wp xD
Bu kadronun neyini beğenmicem lanBana bunlarla gel xd.Keko beğenmez bizi ama xd
İnari'ye tek kelime etmem ya yok artık öyle bir olay33dk sadece orman dönüp, 4 ejderi karşıya veren @İnari 'nin Red'in ragelerine karşı tutumu
Bu kadronun neyini beğenmicem lan
Bir de 27 kere ölüp, oyunun sonunda en çok hasarı ben vurmuşum dediğinde çok eğlenceli oluyor33dk sadece orman dönüp, 4 ejderi karşıya veren @İnari 'nin Red'in ragelerine karşı tutumu
Bu kadronun neyini beğenmicem lan
zümrüt’e çıkardım işte adamı daha napim benKendini bana niye kanıtlayacan, niye öyle bir durum oluşsun Bavs'ın maçları güzel geçiyor senin maçlara da arada bakardık o kadar
Zayıf yanı hasarı olabilir. Tank desteklerin neredeyse tamamı daha fazla vuruyor. Erken oyunda bu ufak hasarlar etkiliyor. Bunun dışında dediğin gibi baya iyi.En güçlü destek Rakan bence. Maç kazanmak o kadar kolay ki bununla. Karakterde ne ararsan var. Her türlü kompla oluyor. Geri düşmüşsünsün önemli değil, pasif mi oynıycan agrasif mi oynıycan her türlü uyuyor. Yanlış pozisyonda mı kaldın önemli değil. Mobilite, engage, disengage, kalkan cc ne ararsan var karakterde. Roamda da çok güçlü. Mükemmel avcı rünü ile beraber ultisinin cd baya bi düşüyor zaten. Bu kadar komplike başka bir destek yok. Her destek heronun zayıf bir yanı varken bunun yok.
Koridorda motor olduğu match uplar var. Her maça uygun değil.En güçlü destek Rakan bence. Maç kazanmak o kadar kolay ki bununla. Karakterde ne ararsan var. Her türlü kompla oluyor. Geri düşmüşsünsün önemli değil, pasif mi oynıycan agrasif mi oynıycan her türlü uyuyor. Yanlış pozisyonda mı kaldın önemli değil. Mobilite, engage, disengage, kalkan cc ne ararsan var karakterde. Roamda da çok güçlü. Mükemmel avcı rünü ile beraber ultisinin cd baya bi düşüyor zaten. Bu kadar komplike başka bir destek yok. Her destek heronun zayıf bir yanı varken bunun yok.