Abovvv yaşlanıyon mu lanGöstergeyi bavs kullanıyor. İmleçle oynamıyorum ben normal ayarı neyse o. Fare hızı 50 de. Aslında asıl sorun bu. Ben lolü bırakmadan önce 80 de oynuyordum. Mousem de aynı dpi ayarındaydı. Şimdi 50 üstü fazla geliyor.
Abovvv yaşlanıyon mu lanGöstergeyi bavs kullanıyor. İmleçle oynamıyorum ben normal ayarı neyse o. Fare hızı 50 de. Aslında asıl sorun bu. Ben lolü bırakmadan önce 80 de oynuyordum. Mousem de aynı dpi ayarındaydı. Şimdi 50 üstü fazla geliyor.
sıralı oynayacağıma oyunu oynamam valla.Silverden sonra ellemedim senin suçun .d
Sen rank kasmayı seviyorsun. Benden geçti o.sıralı oynayacağıma oyunu oynamam valla.
Zaten. 2015 teki terminatör halim şu an sana kurduğum üstünlüğü bana kurardıAbovvv yaşlanıyon mu lan
Ölmüşsün lenZaten. 2015 teki terminatör halim şu an sana kurduğum üstünlüğü bana kurardı
Hâlâ mükemmelimÖlmüşsün len
Hâlâ mükemmelim
olay rank kasma değil oyunun ciddiye alınması biraz da. mesela esnek ligim hiç umurumda değil ama esnek oynarım . çünkü bi ciddiyet var. sıralı da o ciddiyet yok .Sen rank kasmayı seviyorsun. Benden geçti o.
Zaten. 2015 teki terminatör halim şu an sana kurduğum üstünlüğü bana kurardı