Konsept ne? Aynı hero vs si mi yoksa vlad vs istediğin hero falan mı? Konsepte göre isterdim de yarın zaten planım var yılbaşı için.Ciddiyim. Keepr abone ona. Keepr oynamazsa onun yerine sen oyna. Sağlam vs olur..
Konsept ne? Aynı hero vs si mi yoksa vlad vs istediğin hero falan mı? Konsepte göre isterdim de yarın zaten planım var yılbaşı için.Ciddiyim. Keepr abone ona. Keepr oynamazsa onun yerine sen oyna. Sağlam vs olur..
Detayını bilmiyorum. Aynı hero herhalde. Heroyu siz seçeceksiniz diyordu yayında.Konsept ne? Aynı hero vs si mi yoksa vlad vs istediğin hero falan mı? Konsepte göre isterdim de yarın zaten planım var yılbaşı için.
Kaybetmek istiyormuş. Nasus alıp çaresiz bıraktırmak lazım .dDetayını bilmiyorum. Aynı hero herhalde. Heroyu siz seçeceksiniz diyordu yayında.
Master ne zaman gelir
mekanik olarak o kadar iyi değilim bence ya . son zamanlarda farkettim mekanik bence çok önemli.Master ne zaman gelir
Oyuncusuna göre, takım kompozisyonuna göre değişiklik gösterir. Yine de bir şey söyleyecek olursam Draven - Nami / Lucian - Nami / Ashe - Milio / Jinx - Milio / Samira - Nautilus bunlar fena değil.@Crowley Botda en güçlü ikililer ne sence?