İnş bozmayız da gece dia olursun xdorası öyle de son 15 maç 14 win sağlam winners q dayım . kaybettiğim maçta da zoe oynadım çok kötü oynuyorum o çarı daha doğrusu bilmiyorum bile bildiğim bi çar alsam o da windi
İnş bozmayız da gece dia olursun xdorası öyle de son 15 maç 14 win sağlam winners q dayım . kaybettiğim maçta da zoe oynadım çok kötü oynuyorum o çarı daha doğrusu bilmiyorum bile bildiğim bi çar alsam o da windi
Maalesef yalanım:S
Dün son maçı bozmamız lazımdı ya o kadar belliydi ki lose olduğu .d ama son 1 maç kalınca da deneyesimiz geldi
80 lp den kaybettiğim maç @Arthur Morgan
@Bavs dün ilk 2 maçınız muazzamdı, üçüncü maçı rahat alacağınızı anlayınca yatmışım.Dün son maçı bozmamız lazımdı ya o kadar belliydi ki lose olduğu .d ama son 1 maç kalınca da deneyesimiz geldi
Ff diye ağlamasa taşırdım o maçı. Birisi ff diyince mental gidiyor ben de. Bir yerde mf ye yazarken vayne beni kesmeye çalışmış son saniye fark edip öldürdüm o kadar oyundan koparıyordu çocuk. 5 te 3 yaptıkta 4 olmalıydı.@Bavs dün ilk 2 maçınız muazzamdı, üçüncü maçı rahat alacağınızı anlayınca yatmışım.
Karşıda tek başına taşıyan bir sett var ve büyü direnci almamış. Hiçlğin olsa ona gerçek hasar atacağın anlamına geliyor. Son item bi hiçlik çeksen belki alırdın maçı.
80 lp den kaybettiğim maç @Arthur Morgan