Ben becerememiştim ya dümdüz:d ama denemiştim@kekomancer keskin sağanaklı jannayı bugün denedim soloq da çok güçlü. İlk atiklik çizmesini alman gerekiyor ama. Pasifi hareket hızına göre düz vuruşlarını ve w sunu güçlendiriyor. Birde e yi kendine verdiğinde çok kısa sürede saçma bir damage çıkıyor Sen oynadığında ıonia almıştın sanırım o yüzden etkili olmamış olabilir
Kardeşim senin kahrını çekmeyeceğiz de kimin kahrını çekeceğizBen becerememiştim ya dümdüz:d ama denemiştim
Gerçi kahrını @RedTeroR çekmişti ama o kadarcık nazım geçer kendisine
Sıkıcı eşleşme yasuo vs yasuo gelsin@Arthur Morgan Arche yarın abonelerle vs atacakmış. Ona karşı bi vlad vs vlad at da izleyelim be
Boosted Bavs xdİnş bozmayız da gece dia olursun xd
@Arthur Morgan ı boostluyprum hayatında hiç zümrüt’e cıkmamıstı ben çıkardım .Boosted Bavs xd
Doğrudur o da bayağı noob,sayennde dia olacak xd@Arthur Morgan ı boostluyprum hayatında hiç zümrüt’e cıkmamıstı ben çıkardım .
Ciddiyim. Keepr abone ona. Keepr oynamazsa onun yerine sen oyna. Sağlam vs olur..Sıkıcı eşleşme yasuo vs yasuo gelsin
Dün oynadığınız oyunlarda göze çarpan tek şey buydu diyebilirim.@Arthur Morgan ı boostluyprum hayatında hiç zümrüt’e cıkmamıstı ben çıkardım .