TheShy birileri beni unutmuş dedi xd.2018 2019 en iyi top oyuncusuydu.Ormancı farkı da çok büyüktü. Son zamanlarda gördüğüm en iyi Bel'veth oyunu.
Ama TheShy'a çok yardım da ettiler,Bin'i düşürmek istediler sanırım.
TheShy birileri beni unutmuş dedi xd.2018 2019 en iyi top oyuncusuydu.Ormancı farkı da çok büyüktü. Son zamanlarda gördüğüm en iyi Bel'veth oyunu.
Ormancı yardımı geldi ama TheShy daha iyi. Bin bu seride saçma hatalar yapıyor.TheShy birileri beni unutmuş dedi xd.2018 2019 en iyi top oyuncusuydu.
Ama TheShy'a çok yardım da ettiler,Bin'i düşürmek istediler sanırım.
Maokai worlds de en az kazanma oranına sahip şampiyon durumunda sanırım. Bunun da sebebi sürekli karşılarına sylas çekiyorlar. Maokai alacaksan sylası ya banlıyacan ya da kendin alıcan.Oyuncuyuda bağlı top'da bin zeus theshy varsa oraya oynuyorsun.
Botta Ruler var bota oynarsın değişir bence genellemesi yoktur.
Ama bu worlds gerçekten toplane'si iyi olan takımlar,fark yarattı.
Jungle rolüde en az etki eden rol oldu bence.Moakai,Jarvan,Seju,Rell,Vi döngüsünde kaldı ormanlar.
Pickleri acayip güzel he. Blg de harika cevap veriyor. İnanılmaz bir oyun.Caitlyn destek geldi @kekomancer
Kekom alınca flame atıyordunuz, adam yarı final de çekti
Çok yakın bir zamanda Viego,Lee devamlı görüyorduk bir anda bıraktılar xd.Bir anda fikirler değişebiliyor.Maokai worlds de en az kazanma oranına sahip şampiyon durumunda sanırım. Bunun da sebebi sürekli karşılarına sylas çekiyorlar. Maokai alacaksan sylası ya banlıyacan ya da kendin alıcan.
Nocturne de var. Bunarın hepsi takıma yönelik şampiyonlar. Graves, viego hatta khazix, lee gibi şampiyonlar da alınabilir aslında. Ama alınmamasının sebebi solo da genelde taşıyıcı herolar alınıyor. Ormancı olarak güzel tf başlatan, daha tank, takıma yönelik hero seçmeye mecbur kalıyorlar.