Videoya şimdi baktım da Kennen erken level 2 olsaydı Sett o şekil dövemezdi. Arada 1 level fark olunca normal öyle olması.Oto atakları bile hasar atmıyor gibi videoda.Bence doran kılıcı almamış eleman xd
Videoya şimdi baktım da Kennen erken level 2 olsaydı Sett o şekil dövemezdi. Arada 1 level fark olunca normal öyle olması.Oto atakları bile hasar atmıyor gibi videoda.Bence doran kılıcı almamış eleman xd
19.30 gibi gelirim.@Cavitq11 @kekomancer @Onur ve diğer tüm arkadaşlar lol için müsait olunca yazın bir iki lose alalım.
Dalga geçmiyor rakibiyle. Orada kennen ı hemen kesse ölüp tp atıcak ve o farmların çoğuna yetişecek. Bilerek mümkün olduğınca oyalıyor ki tüm minyonlar kuleye ölsün. Tek bir hamleyle oyunu bitiriyor aslında burada o level farkı hiç kapanmıycak çünkü. Ve snowball ile o farkın daha da açılmasına sebep olacak. Birde bazen kennenlar duruma göre doran yüzüğü ya da tırpan da alabiliyor. Burada kennen tırpan da almış olabilir.Bu nasıl dalga geçmek ?
Ters anlamışım başta pardon. Kennen herhalde lane e geç geldi. Sett de başta hemen büyücü minyonları kesip sonra slow push a bırakıp sadece son vuruş yaptı. Sonrası malum. Başka senaryo da olmuş olabilir tabii. Asıl mesele o minyonları nasıl biriktirdi onu anlamaya çalışıyorum.Dalga geçmiyor rakibiyle. Orada kennen ı hemen kesse ölüp tp atıcak ve o farmların çoğuna yetişecek. Bilerek mümkün olduğınca oyalıyor ki tüm minyonlar kuleye ölsün. Tek bir hamleyle oyunu bitiriyor aslında burada o level farkı hiç kapanmıycak çünkü. Ve snowball ile o farkın daha da açılmasına sebep olacak. Birde bazen kennenlar duruma göre doran yüzüğü ya da tırpan da alabiliyor. Burada kennen tırpan da almış olabilir.
Düşünsene bunu yaparken Sett ölüyor xdTers anlamışım başta pardon. Kennen herhalde lane e geç geldi. Sett de başta hemen büyücü minyonları kesip sonra slow push a bırakıp sadece son vuruş yaptı. Sonrası malum. Başka senaryo da olmuş olabilir tabii. Asıl mesele o minyonları nasıl biriktirdi onu anlamaya çalışıyorum.
Yine worth kanka. Xp diff daha önemli, tabi ölse boş yere ölmüş olurdu. Kennen bence koridora geç geldi ya da olağan dışı bir durum oluştu. Çok saçma bir pozisyondan başlıyor klip. Birde kennen o farmın gittiğini görünce ego yapmayıp dümdüz kulesine yürüyüp ölümü kabul etmesi lazımdı. Kaçtıkça xp diff yedi minyonları kaybetti.Düşünsene bunu yaparken Sett ölüyor xd
Elleri ısıttık,bir sonrakine kesin winGirip loselarımızı aldık bir rahatlama geldi