Kayle ın scale olması cidden sıkıntılı ya. Mesela karşındaki adam anca kötü olursa koridordan güçlü çıkarsın ama hala daha 16 ya kadar büyük bir tehdit oluşturamıyorsun 16 da birden saçma bir power up alıyorsun. Tabi burada iteminde olmalı parasız bir şekilde 16 olmakta sıkıntı hasfbfas orta oyunu çok domine edersen maçı bitirmene çok engel olamam. Buna en iyi kayle getirsende bir şey yapamaz takımda çok önemli. Ama iş lateye kalırsa ve takımlar eşitse durum tersine gelir.
Cc chain en iyi oyuncuyu ve en güçlü şampiyonu bile bitiren bir şey buna yapcak bir şey yok .d Özellikle kayle vlad ya da hypercarry diyebileceğimiz adc lere karşı en önemli şey bu. Dodge yeteneklerime genelde güvenirim (özellikle kaylenin pasifinin verdiği hareket hızıyla birlikte) ama direkt cc ye sokan nau u su liss u gibi şeylere yapacak bir şey yok. Senin e skillini çok iyi kullandığını biliyorum. Hatırlar mısın aramda 5v5 te sen veiydin ben vladtım. E skill ini bu kadar iyi atan çok az vei görmüştüm oyunu domine ediyordun ama oyun uzayınca seni kesip çıkabilmeye başlamıştım. Kayle vlad kadar ct lemiyor veiyi ama vladtan daha güvenli oynayabiliyor. Ha bu arada kayleyi direkt 1v1 de başka şeylere gerek duymadan yenen şampiyonu söyleyeyim sana. Tank malphite .d saldırı hızını hareket hızını öyle bir bitiriyor ki tüm olayın yok oluyor. Buzdoğan buildi özellikle. Ultisine flash atsan bile sana q atınca senin hareket hızını çalıp kjendine eklediğinden yanına uçarak geliyor. Oynatmıyor. Lanede de en ağır ct si bu.