Chovy.Aktif en iyi mid kim?
Ap her türlü daha op o zaman. Ap kayle oyunda taşıma potansiyeli en yüksek şampiyon oluyor.Dps i daha fazla. Guinso daha fazla vurduruyor ama ulti basamadan tek yiyo genelde .d hele birde susturma falan yerse öpüyorlar. Klasik adc oluyor bu buildde. Ne kadar çok vursa da focus üzerine geldiğinde dayanamıyor.
Ele aldığın şeye göre değişir. Mekanik olarak Chovy olabilir, makro açısından Faker daha iyidir ama. Sadece kendisi için değil, takımı yönettiği için diyorum. Kendisi yokken T1 ne kadar trolledi gördük. Bunu takım kaptanlığı olarak varsaymak daha mantıklı tabii. Chovy derim sanırım ben.Aktif en iyi mid kim?
Burst damagesi yüksek mid şampiyonları sıkıntı çıkarabiliyor. Liss fiddle gibi direkt kitleyen herolar da çok etkili oluyor. Karşımda senin lissandranı görmek istemem mesela .d Yine de late game e bırakmamak lazım tehlikeli bir heroAp her türlü daha op o zaman. Ap kayle oyunda taşıma potansiyeli en yüksek şampiyon oluyor.
Bir ara showmaker en iyi deniliyordu birkaç sezon önceydi sanırm. Durumu ne şu anEle aldığın şeye göre değişir. Mekanik olarak Chovy olabilir, makro açısından Faker daha iyidir ama. Sadece kendisi için değil, takımı yönettiği için diyorum. Kendisi yokken T1 ne kadar trolledi gördük. Bunu takım kaptanlığı olarak varsaymak daha mantıklı tabii. Chovy derim sanırım ben.
Yayınları eğlenceli o'nun. Baya meme haline gelen videoları var hatta. Turnuvada da oynuyor bu arada. Top5'e hala yazılabilir.Burst damagesi yüksek mid şampiyonları sıkıntı çıkarabiliyor. Liss fiddle gibi direkt kitleyen herolar da çok etkili oluyor. Karşımda senin lissandranı görmek istemem mesela .d Yine de late game e bırakmamak lazım tehlikeli bir hero
Bir ara showmaker en iyi deniliyordu birkaç sezon önceydi sanırm. Durumu ne şu an
@Cavitq11'in Velkoz'uAktif en iyi mid kim?
Lissanda geç oyunda ultisini yüzde seksen kendine atıyor. Takımın iyi değilse ulti süresince birini direkt öldürmek çok zor olduğundan. Veigarımdan daha çok korkman lazım. 2 skille teklerimBurst damagesi yüksek mid şampiyonları sıkıntı çıkarabiliyor. Liss fiddle gibi direkt kitleyen herolar da çok etkili oluyor. Karşımda senin lissandranı görmek istemem mesela .d Yine de late game e bırakmamak lazım tehlikeli bir hero
Bir ara showmaker en iyi deniliyordu birkaç sezon önceydi sanırm. Durumu ne şu an