@Arthur Morgan guinsoo bence suanda cok op ama ya. vadiyaran oyunda ki en fazla vurması gereken ap itemiyken vurmuyor onu stackleyene kadar kayle zaten takım savaşını yokediyor. guinsoo >>>>> vadiyaran. 300 can ve can çalma olmasa da olur bence
Kayle veiyi baya outscale ediyor ya. Hareket hızı çok yüksek şampiyonlara karşı sorun yaşıyor veigar. Menzil diffte fazla üstüne ultiyi iyi kullanınca bir şey yapamıyor ama yakalarsa tabi teklerLissanda geç oyunda ultisini yüzde seksen kendine atıyor. Takımın iyi değilse ulti süresince birini direkt öldürmek çok zor olduğundan. Veigarımdan daha çok korkman lazım. 2 skille teklerim
Bunu kendin deneyerek karar ver ben o 300 cana baya muhtaç kalıyorum. Gerçek hasarda stacklenmesi o kadar uzun sürmüyordu. 16 ya kadar zaten öndeki hedefe hızlıca vurup pasifini stacklemeye çalışıyorsun.@Arthur Morgan guinsoo bence suanda cok op ama ya. vadiyaran oyunda ki en fazla vurması gereken ap itemiyken vurmuyor onu stackleyene kadar kayle zaten takım savaşını yokediyor. guinsoo >>>>> vadiyaran. 300 can ve can çalma olmasa da olur bence
İyi bir veigar e yeteneğini o kadar iyi atar ki skill dodgelayamazsın. Bu veigar vs kayle işini denemeliyiz bir ara. Sen scale olana kadar oyunu yok ederim gerçi sldksksKayle veiyi baya outscale ediyor ya. Hareket hızı çok yüksek şampiyonlara karşı sorun yaşıyor veigar. Menzil diffte fazla üstüne ultiyi iyi kullanınca bir şey yapamıyor ama yakalarsa tabi tekler
Bunu kendin deneyerek karar ver ben o 300 cana baya muhtaç kalıyorum. Gerçek hasarda stacklenmesi o kadar uzun sürmüyordu. 16 ya kadar zaten öndeki hedefe hızlıca vurup pasifini stacklemeye çalışıyorsun.
E ni yersem veya takımın cc ye soktuğu sırada w nü yersem geri dönüşü zor ama tersi durumlarda mevcut. Aramda 1v1 gel hsdabhsdbİyi bir veigar e yeteneğini o kadar iyi atar ki skill dodgelayamazsın. Bu veigar vs kayle işini denemeliyiz bir ara. Sen scale olana kadar oyunu yok ederim gerçi sldksks
veigar ve kayle karşılaştırılamaz bile kayle her türlü daha iyi oyun ilerledikçe.İyi bir veigar e yeteneğini o kadar iyi atar ki skill dodgelayamazsın. Bu veigar vs kayle işini denemeliyiz bir ara. Sen scale olana kadar oyunu yok ederim gerçi sldksks
Daha iyi zaten. Onu tartışmıyoruz ki. Veigar iyi oynarsa kayle ı zorlar mı diye tartışıyoruz.veigar ve kayle karşılaştırılamaz bile kayle her türlü daha iyi oyun ilerledikçe.
veigar e si 2.5 saniye stun. q w r ye her tank olmayan sampiyonu öldürür . e sini yerse veigar alır ama e yemediği her senaryoda kayleDaha iyi zaten. Onu tartışmıyoruz ki. Veigar iyi oynarsa kayle ı zorlar mı diye tartışıyoruz.
Takım savaşlarında sadece veigar olmuyor. bir naut ultisi yediğni varsay. Kayle naut ultisinden sonra iyi atılmış bir veigar e'si ile direkt ölür.veigar e si 2.5 saniye stun. q w r ye her tank olmayan sampiyonu öldürür . e sini yerse veigar alır ama e yemediği her senaryoda kayle
muhabbeti anlamadım ben şimdi takım savasında hangisi daha güçlüye getiriyorsan muhabbeti kayle zaten daha güçlü . yok getirmiyorsan münferit örneklerle her sampiyonun ölüm senaryosunu söylerim anlamadım ne demek istediğiniTakım savaşlarında sadece veigar olmuyor. bir naut ultisi yediğni varsay. Kayle naut ultisinden sonra iyi atılmış bir veigar e'si ile direkt ölür.