Oyun bilgisi olarak yorumladımSeçim ekranında gitmiş oyun. O kaisa çöpünü alıp kazanan olacak mı acaba ya
Oyun bilgisi olarak yorumladımSeçim ekranında gitmiş oyun. O kaisa çöpünü alıp kazanan olacak mı acaba ya
Seçim ekranında gitmiş oyun. O kaisa çöpünü alıp kazanan olacak mı acaba ya
Turnuva bir önceki yamada oynanıyor. Bir önceki yamada açık ara en güçlü adc kai sa'ydı. Mantıklı pick, daha farklı sebeplerle kaybediyor olabilirler.Oyun bilgisi olarak yorumladım
Ben metayı bilmiyorum öylesine yazdım ama kekonun yine oyun bilgisi konusunda hanesine eksi yazılmışTurnuva bir önceki yamada oynanıyor. Bir önceki yamada açık ara en güçlü adc kai sa'ydı. Mantıklı pick, daha farklı sebeplerle kaybediyor olabilirler.
Vallahi bıktım otoyla tek yemekten tank alınca tek yiyorum peeler alınca tek yiyorum o kadar bıktım ki supporta adc ya da kontrol büyücüsü alıyorum senna ashe ahri orianna falan kendim de tek atayım ya da uzaktan dürteyim diyezırh deşme caitlyn sıktı artık nerf bekliyoruz .
Lol gelsene bi nasıl oynadığına bakayımVallahi bıktım otoyla tek yemekten tank alınca tek yiyorum peeler alınca tek yiyorum o kadar bıktım ki supporta adc ya da kontrol büyücüsü alıyorum senna ashe ahri orianna falan kendim de tek atayım ya da uzaktan dürteyim diye
Şimdilik vaktim yok kusura bakma akşama ya da yarın vaktim olursa oynarız. en optimal oyunum herhalde en son oynadığım soraka oyunu gibidir onun dışında deneysel takılıyorum pek dikkatli oynamıyorumLol gelsene bi nasıl oynadığına bakayım
Direkt vs için çağırdım mekaniklerini görmek istedim.Şimdilik vaktim yok kusura bakma akşama ya da yarın vaktim olursa oynarız. en optimal oyunum herhalde en son oynadığım soraka oyunu gibidir onun dışında deneysel takılıyorum pek dikkatli oynamıyorum
normalde visionum 1 tık daha yüksek oluyor