Güzel dodge
Güzel dodge
Bu olay yaşanmadan hemen öncesinde sylastan kaçıyordum. Öldükten sonra bir top laneye bakayım dedim direkt bu pozisyonu gördüm. Sylas beni kesmese bu şaheseri asla izleyemeyecektim. Mid farkından yakınırken hayat böyle güzel sürprizler de yapıyor. Bizim onurda sonrasında bossa dönüşüp taşıdı maçı.Kaliteli geympiley.
ben skilleri hep göstergeli oynuyorum bu yüzdende böyle bi hata yapmam imkansız nerdeyse .
Kaçırmadı ki dodge atmak için yaptıben skilleri hep göstergeli oynuyorum bu yüzdende böyle bi hata yapmam imkansız nerdeyse .
sadece skillere hızlı basmam gereken şampiyonlwrsa otomatik oynuyorum. qiyana katarina ezreal ryze falan bunlarda göstergeye gerek yok .
G2 iyi başlamıştı laAsya na-eu nun içinden geçiyor ya...
G2 iyi takım bir şeyler başarırır.Çin 1.si ve Kore 1.si dışında çoğu asya takımını yenebilir.G2 iyi başlamıştı la
ben kaçırdı sandım, sion q sunu zaten malp r si bozuyor dive atacaksa ultiyi adama atmamak neden bi anlamı yok ki?Kaçırmadı ki dodge atmak için yaptı
İzlemedim onları bugünün maçlarına bakıyorum fenalar...G2 iyi başlamıştı la
En iyi Avrupa takımı g2 onu izle yeterli xdİzlemedim onları bugünün maçlarına bakıyorum fenalar...