Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

4v1 senaryolarında nasıl kazanabilirsin diye sorguluyom zaten. O hareket trol gibi dursa da onu yapmadığın senaryoda hayatta kalman 1 saniye sürmezdi. Üzerine koşan mundo varken lulunun buffladığı kaisa seni 1 saniyede keserdi. Troll dursa da kaisa savas dışı kaldığından mundoyu kesebildin
zaten ben liliayı botta çalıda pusup kesmiştim. liliayı öldürünce darius toptan yarıyor, dariusa birisi mutlaka gider dedim. midde de birisinin olacağını düşündüm karşıdan. yani 4 kisinin 4’ünün de bot olacağını sanmıyordum. biraz da önde olunca limit testing yaptım. 1v3 te olsam yanımda birini götürürüm kafasındaydım öyle de oldu.
 
Oyun garip bir hale geldi ya mid kontrol büyücüleri support ve top lanede oynanıyor tanklar ve nişancılar midde. Şu oyunu basitleştirmek yerine kompleks hale getirmeleri lazım o zaman kabul edilebilir bir hale gelir ve karakterleri her role adapte edebiliriz yoksa bu haldeyken tadı kaçıyor.
ya aslında yaptığım şey meta falan değil adam mundo mid aldı illaoi de vardı dedim kogmaw gider. normalde midde koga ap de kasılıyor ama ben de wave clear falan için nashor aldım ilk item. ondan sonra ad kastım son item da w pasifine karşı büyü direnci kasmaları yetmesin diye hiçlik aldım.
 
Alt seviyelerde sürekli seçilen karakterler Pro maçlarda hiç görmüyorum. Mesela Yasuo, Kayn, Yone, Zed, Fizz gibi.
Kayn harici - fazla bilgim yok bu çarla alâkalı - dediğin çarları her zaman görmen mümkün ve olağan ya. Alt elonun vazgeçilmezidir bu çarlar benim gözümde.

Yone ve Yasuo önceki yılın pro maçlarında tercih ediliyordu ayrıca, şu anki metanın durumu ne bilmiyorum ama :'t T1 Zeus yanlış değilsem en az 3 defa picklemişti o çarı - Yone - ve winrate'in içinden geçmişti :d Caps da birkaç defa Yasuo seçmiş ve 3 maçın 2'sini kazanmıştı takımıyla o çarla.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık