En son beraber oynadığımızda da lane'i kazanıp oyunu kaybettikKekem sayesinde
Maçı bulursam atacağım:dKsante bozuk .d umbra buildini mi yapmıştı? O buildle ksante öper kaiyi.
En son beraber oynadığımızda da lane'i kazanıp oyunu kaybettikKekem sayesinde
Maçı bulursam atacağım:dKsante bozuk .d umbra buildini mi yapmıştı? O buildle ksante öper kaiyi.
Olur izlerim. Feed ksante ultisini kullanmadıkça vayne falan değilsen bir adc eritemiyor kolay kolay. Utisini atıncada suikastçilerden fazla vuruyor değişik bir hero. Bir ara öğrencem onuEn son beraber oynadığımızda da lane'i kazanıp oyunu kaybettik
Maçı bulursam atacağım:d
HayırArtık bir 5v5 vakti geldi :S
Bıkmadın mı derecelide feedlemekten...
Ne zamandı o, son 20 oyundur lane kazanamıyorumEn son beraber oynadığımızda da lane'i kazanıp oyunu kaybettik
Maçı bulursam atacağım:d
Feed değildi ya. Geri düşmemişti sadece. Buldum Kt-Blg maçı:dOlur izlerim. Feed ksante ultisini kullanmadıkça vayne falan değilsen bir adc eritemiyor kolay kolay. Utisini atıncada suikastçilerden fazla vuruyor değişik bir hero. Bir ara öğrencem onu
Rell denemiştim yanında, yanlış hatırlamıyorsam:dNe zamandı o, son 20 oyundur lane kazanamıyorum
@Sabo yla akıyorduk sen gelene kadar. Gerçi sen bile durduramadın bizi yine kazanıyorduk Bir inari değilsinBıkmadın mı derecelide feedlemekten...
BakıyorumFeed değildi ya. Geri düşmemişti sadece. Buldum Kt-Blg maçı:d
dk:18'de başlıyor özet
Rell denemiştim yanında, yanlış hatırlamıyorsam:d
Canın kaybetmek istiyorsa bir iki el atalım yağuşuğlu@Sabo yla akıyorduk sen gelene kadar. Gerçi sen bile durduramadın bizi yine kazanıyorduk Bir inari değilsin