Girecegin zaman maile kod gelecek onu verdiğimde 30 gün hatırla seçeneğine tıkla kodu kaldıramıyorum çünkü.@LaughTale senin çarla atayım mı bir maç
Girecegin zaman maile kod gelecek onu verdiğimde 30 gün hatırla seçeneğine tıkla kodu kaldıramıyorum çünkü.@LaughTale senin çarla atayım mı bir maç
Kaldırdım iki aşamalı doğrulamayı sonunda. Muhtemelen kod istemez. Şifreyi dcden atmıştım sana zaten. Birde yine kod isterse bana forumdan yaz DC yüklü değil nadiren giriyorum.Girecegin zaman maile kod gelecek onu verdiğimde 30 gün hatırla seçeneğine tıkla kodu kaldıramıyorum çünkü.
Böyle daha zevkli işte. Kolay maç olsa bu kadar eğlenceli olmaz1 maç sonra nefes nefese kalıyorum krdşm yapmayın. Her maç skor tablosunda 20 ye 4 geri düşüp ben 16 olunca kazanıyoruz bu döngüyü kıralım artık ben 16 olmadan kazanalım.
Daha çok oyna xdYılda bir lee oynuyorum atmasam olmazdı. Gerçekten çok eğlenceli bir şampiyon
Adamlar ward ile w yu aynı anda atıyorlar. Tuş atıyorlar diye biliyorum. Tam olarak bilen var mı?Yılda bir lee oynuyorum atmasam olmazdı. Gerçekten çok eğlenceli bir şampiyon
Makrosu olan klavye ve farelere yapılıyor yanlış bilmiyorsamAdamlar ward ile w yu aynı anda atıyorlar. Tuş atıyorlar diye biliyorum. Tam olarak bilen var mı?
Yıllarca günde 10-20 maç atanlar falan varAcaba bu adamlar günde kaç saat oyun atıyor ?
Şampiyon Ustalık Puanı sıralaması - League of Legends
Hergün milyonlarca LoL maçını analiz ederek şampiyon istatistikleri, karşılaşmaları, buildleri & sihirdar derecelerini size sunuyoruz. Şampiyon istatistikleri, popülerliği, kazanma oranı, en iyi itemler ve yetenekler. Takım dereceleri.www.leagueofgraphs.com
2. Olan kişi mouse kullanmadan oynuyordu heimerdinger'iYıllarca günde 10-20 maç atanlar falan var