Daha maç başlamadan mentalimi çökertmek üzerine oyunlar oynanıyor. Sen de top lane mainsen zor yenerim gibi.Yenebilirsin gayet. 1v1 ler belli olmaz. İkimizde mutlaka hata yapıcaz kim değerlendirirse o alır
Daha maç başlamadan mentalimi çökertmek üzerine oyunlar oynanıyor. Sen de top lane mainsen zor yenerim gibi.Yenebilirsin gayet. 1v1 ler belli olmaz. İkimizde mutlaka hata yapıcaz kim değerlendirirse o alır
En iyi olduğum dönemlerde adc maindim. 4 yıl falan oynamadım oyunu sonra geçen yıl kf dekilerle tekrar başladım. Bu sezon çoğunlukla top. İyi oynuyorum şimdi yalan yokta yenilmez de değilim. Forumda kaybettiğim vs lerde olduDaha maç başlamadan mentalimi çökertmek üzerine oyunlar oynanıyor. Sen de top lane mainsen zor yenerim gibi.
Ben başladığımdan beri top mainim, genelde laneingi iyi oynayıp üstünlüğü ele alırım ama tflerde batırırım. Objektife oynamayı pek beceremiyorum henüz o da ligime verilsin artık zamanla geliştiririz. Kötü oynadığın bi hero varsa onda yenebilirim belki ben biliyorsam heroyu. Kafamda 1 win yeterli geliyor bana bakalım yenebilecek miyizEn iyi olduğum dönemlerde adc maindim. 4 yıl falan oynamadım oyunu sonra geçen yıl kf dekilerle tekrar başladım. Bu sezon çoğunlukla top. İyi oynuyorum şimdi yalan yokta yenilmez de değilim. Forumda kaybettiğim vs lerde oldu
3 te 2 yapcaksın gibi hissettim:dBen başladığımdan beri top mainim, genelde laneingi iyi oynayıp üstünlüğü ele alırım ama tflerde batırırım. Objektife oynamayı pek beceremiyorum henüz o da ligime verilsin artık zamanla geliştiririz. Kötü oynadığın bi hero varsa onda yenebilirim belki ben biliyorsam heroyu. Kafamda 1 win yeterli geliyor bana bakalım yenebilecek miyiz
Dışarıda olmasam kesin olurdum:s
Gir be evine kardeşim artıkDışarıda olmasam kesin olurdum:s
Sosyal tesis kasıyorum kardeşimGir be evine kardeşim artık