Olur müsait olduğunda haber ver. Ben bugün müsaitim.Bizle oynayabilirsin istersen. Bir heroya karşı oynamayı öğrenmenin en iyi yollarından biri o heroyu senin de oynamandır. Senle 1v1 de illoi match uplarını deneyelim. Zevkli olur
Olur müsait olduğunda haber ver. Ben bugün müsaitim.Bizle oynayabilirsin istersen. Bir heroya karşı oynamayı öğrenmenin en iyi yollarından biri o heroyu senin de oynamandır. Senle 1v1 de illoi match uplarını deneyelim. Zevkli olur
9.30 civarı iyi midirOlur müsait olduğunda haber ver. Ben bugün müsaitim.
gwen alcakOlur müsait olduğunda haber ver. Ben bugün müsaitim.
Akşama maç var ya. 10.30 uyar mı sana? Erken yatıyosan bir şekil ayarlarız.9.30 civarı iyi midir
Bendeki herolar fix Dari Irelia. Erkek gibi 800k da çarpıştırabiliriz .gwen alcak
Uygun.Akşama maç var ya. 10.30 uyar mı sana? Erken yatıyosan bir şekil ayarlarız.
İstediği heroyu alıcamgwen alcak
Lig ne bu arada senin?Uygun.
İstediği heroyu alıcam
Eski chall. Şimdi de bir master elo sayılırımLig ne bu arada senin?
Sen benim koçum olursun :d. Ben şu an platım 2 sene bırakmıştım bi 5 6 aydır oynamaya başadım evde zaman kaldıkça günde 2 3 dereceli atıyorum. Bırakmadan önce de öyleydim plat falan. 5-10 hesap perma yedi oyundan soğudum bir süre.Eski chall. Şimdi de bir master elo sayılırım
Amacım yenmek değil ya match up falan dener sohbet muhabbet eğlenirizSen benim koçum olursun :d. Ben şu an platım 2 sene bırakmıştım bi 5 6 aydır oynamaya başadım evde zaman kaldıkça günde 2 3 dereceli atıyorum. Bırakmadan önce de öyleydim plat falan. 5-10 hesap perma yedi oyundan soğudum bir süre.