Senle bi Yasuo çarpıştıralım akşam. Keşke sana elomu söylemeseydim de ilk matchup bitişinde tahmin etseydin. Dışardan elom ne gözüküyor merak ediyorum.Amacım yenmek değil ya match up falan dener sohbet muhabbet eğleniriz
Senle bi Yasuo çarpıştıralım akşam. Keşke sana elomu söylemeseydim de ilk matchup bitişinde tahmin etseydin. Dışardan elom ne gözüküyor merak ediyorum.Amacım yenmek değil ya match up falan dener sohbet muhabbet eğleniriz
Olur 800k ları çarpıştırırız. @Keepr dan iyidir muhtemelen hsksjksjsSenle bi Yasuo çarpıştıralım akşam. Keşke sana elomu söylemeseydim de ilk matchup bitişinde tahmin etseydin. Dışardan elom ne gözüküyor merak ediyorum.
Moe benden öğrendi yasuo mekaniklerini şimdi globalde millete satıyor. Yasuom tehlikelidir, minyonlara kaymak sürmüşcesine kayarım :d.Olur 800k ları çarpıştırırız. @Keepr dan iyidir muhtemelen hsksjksjs
Hiç güvenmem yasuoma fazla rezil etme beni hsjshjsjajjaMoe benden öğrendi yasuo mekaniklerini şimdi globalde millete satıyor. Yasuom tehlikelidir, minyonlara kaymak sürmüşcesine kayarım :d.
Yok be takılıyorum ne ezmesi :d. Oynamayı seviyorum ama iyi miyim muamma. Akşama sen karar verirsin :d.Hiç güvenmem yasuoma fazla rezil etme beni hsjshjsjajja
800k vs si, aa vs dari bir tane de illoi vs istediğin hero vs miz var o zaman :dYok be takılıyorum ne ezmesi :d. Oynamayı seviyorum ama iyi miyim muamma. Akşama sen karar verirsin :d.
Kabul 1'ini alsam vslerin kâfi. Dc kullanmıyorum bi hesap açayım madem.800k vs si, aa vs dari bir tane de illoi vs istediğin hero vs miz var o zaman :d
kf dc sine katılmadıysan oraya katıl birde. Orda konuşuruz
Allah sabır versin, kurtulamayacağın bir yola girdinKabul 1'ini alsam vslerin kâfi. Dc kullanmıyorum bi hesap açayım madem.
O kadar tryhard oynamaz yav. Oyuna ilk başladığımda 3 yıldır oynayıp beni başlatan arkadaşımla vs atmıştık bilerek kaybetmişti ama çaktırmamıştı, o şekil bir fairplay görebiliriz . Deneyelim kendimizi.Allah sabır versin, kurtulamayacağın bir yola girdin
Yenebilirsin gayet. 1v1 ler belli olmaz. İkimizde mutlaka hata yapıcaz kim değerlendirirse o alırO kadar tryhard oynamaz yav. Oyuna ilk başladığımda 3 yıldır oynayıp beni başlatan arkadaşımla vs atmıştık bilerek kaybetmişti ama çaktırmamıştı, o şekil bir fairplay görebiliriz . Deneyelim kendimizi.