dün 4 win aldık zümrüt 4 ten 2 ye geldi , güzel lp geliyor . dakika 15 te toptan ejderha gibi iniyor lavuk basit maçlardıGördüm, gördüm. AA şov yapmış eleman.
Elo düzgündü bende, kazanınca hala 30-32 puan geliyor
dün 4 win aldık zümrüt 4 ten 2 ye geldi , güzel lp geliyor . dakika 15 te toptan ejderha gibi iniyor lavuk basit maçlardıGördüm, gördüm. AA şov yapmış eleman.
Elo düzgündü bende, kazanınca hala 30-32 puan geliyor
Artur'dan beri böyle baskın aa performansı görmemiştim zaten:ddün 4 win aldık zümrüt 4 ten 2 ye geldi , güzel lp geliyor . dakika 15 te toptan ejderha gibi iniyor lavuk basit maçlardı
Gel vs@kekomancer senin çar dia ya doğru gidiyor he
Otp settlerin yatacak yeri yok. Ucube şampiyonu. (Forumda yoktur inş.)İrelking değilsen sett dümdüz alıyor ya kanka. Jax olaf falan da alır ama çok iyi ire oynuyorsan hepsini yenedebiliyorsun. Laneingte en korkutucu otp herosu bence
Mertçe dövmek istiyorsan çekiyorsun fiorayı ama kalleşçe yok etmek istiyorsan flash ghost ilk item savaşçı çizmesi vayne yapıyorsun krdsm.Otp settlerin yatacak yeri yok. Ucube şampiyonu. (Forumda yoktur inş.)
Ben kennenla tokatlıyorum. Benim kennen iyidir bilirsinMertçe dövmek istiyorsan çekiyorsun fiorayı ama kalleşçe yok etmek istiyorsan flash ghost ilk item savaşçı çizmesi vayne yapıyorsun krdsm.
Senin Kennen'i yenerimBen kennenla tokatlıyorum. Benim kennen iyidir bilirsin
eve geçince yazarımGel vs
kennen ne abi ua bu kadar win kölesi olmayın lütfen !!Ben kennenla tokatlıyorum. Benim kennen iyidir bilirsin
Bir gün oturup akşama kadar vs atalım abi. İstediğin bütün kombinasyonları deneyelim dhjsjs.Senin Kennen'i yenerim
Üzdün kankakennen ne abi ua bu kadar win kölesi olmayın lütfen !!