Elleri ısıtmış,tehlikeliii9 ‘da 9
[
Elleri ısıtmış,tehlikeliii9 ‘da 9
[
İrelia çok bozuk karakter. Eski halini özlüyorum. O da güçlüydü ama counterplayi vardı.Faker'ın çok iyi oyununa karşılık, irelia boktan oynayarak az kalsın kesiyordu. Evet çok adil bir oyun!
LeApex game-ytb on Instagram: "Faker 😳😳 Tags #leagueoflegends#leagueoflegendsplays#leagueoflegendstr#leaguetiktok#t1#fake#leapexgameytb"
20K likes, 92 comments - leapex_gameytbSeptember 1, 2023 on : "Faker 😳😳 Tags #leagueoflegends#leagueoflegendsplays#leagueoflegendstr#leaguetiktok#t1#fake#leapexgameytb"www.instagram.com
mid settİrelia çok bozuk karakter. Eski halini özlüyorum. O da güçlüydü ama counterplayi vardı.
İreliayı mı counterlıyor?mid sett
Midde dövüşçü mantığı lane dominasyonu için değil mi ? Sürekli kesip snowball'a bağlayamazsan,latede tf'lerde herhangi bir kontrol büyücüsü kadar etki bırakma şansı yok bence dövüşçülerin.mid sett
W maxlamak gibi bir hataya düşmezse Sett fena dövebilir.İreliayı mı counterlıyor?
sette zaten w maxlanmıyor ya. sett w kaçırsa bile alıyor ireliayı pasifi ve q su yokediyor ireliayı.W maxlamak gibi bir hataya düşmezse Sett fena dövebilir.
snowball a bağlıyorum komp a göre büyücü kadar etki edebilirsin bir de late game olmadan takımı öne geçirmek önemli olanMidde dövüşçü mantığı lane dominasyonu için değil mi ? Sürekli kesip snowball'a bağlayamazsan,latede tf'lerde herhangi bir kontrol büyücüsü kadar etki bırakma şansı yok bence dövüşçülerin.
Naptın la mmr ınawine 15 lp ne abi? 10 maçtır üst üste kazanıyorum 15 lp geliyor??? yok direkt oynatmayın beni olduğum ligi belirleyin orada müebbet verin