Büyük ihtimal scriptti. Tam kesin emin olunmuyor ama %85 eminim.Tw script mi?
Büyük ihtimal scriptti. Tam kesin emin olunmuyor ama %85 eminim.Tw script mi?
Attığın fear etrafında oynadığın bir oynanışa sahip ap şako. Bu elolarda o kabiliyet olmadığı için sırıtması normal.kutuları ve e si vurmuyor o kadar. adc tekleyemiyorsa shaconun bi olayı yok
Kabiliyet hangi elodan sonra başlıyor sence ?Attığın fear etrafında oynadığın bir oynanışa sahip ap şako. Bu elolarda o kabiliyet olmadığı için sırıtması normal.
Görece daha düşük elolarda kabiliyet olmadığını iddia etmedim la.Kabiliyet hangi elodan sonra başlıyor sence ?
Her el de karşı takımda oluyorsun win streak yaptım hsjshsjhsYa sizden sonra girdim bir 4 el daha kaybettim. Dün gerçekten çok kötüydü. iki el daha 20 kill ile oynadım bir de ona rağmen.
Yok lan bence doğru dedin xdGörece daha düşük elolarda kabiliyet olmadığını iddia etmedim la.
Son el @Keepr kuleye vurmadí...Her el de karşı takımda oluyorsun win streak yaptım hsjshsjhs
Doğmuştuk bitmezdi. Birde yani trol inari vardı. Koşup koşup ölüyordu. 3v2 oynadık. Keepr dövüşçü alsa rahat kazanırdınız. Ya da biriniz yakın dövüş almalıydı. Bavsın yone de oyun başı biraz weakti sonradan ısındı heroya. 3v1 kesiyordum paso hsksjks gwen op mişSon el @Keepr kuleye vurmadí...
velkoz almışlar troll pickDoğmuştuk bitmezdi. Birde yani trol inari vardı. Koşup koşup ölüyordu. 3v2 oynadık. Keepr dövüşçü alsa rahat kazanırdınız. Ya da biriniz yakın dövüş almalıydı. Bavsın yone de oyun başı biraz weakti sonradan ısındı heroya. 3v1 kesiyordum paso hsksjks gwen op miş
Cavit’in velkozunu almamak ayıp olurdu.velkoz almışlar troll pick