Kaybetmeye devam diyorsun ha Onur beni de etiketlemişsinÇıkar sanki ya? @RedTeroR @kekomancer @King of the Hell @İnari @Bavs @Vvv @Arthur Morgan @Müsteşar Kemal @NormieRose
Kaybetmeye devam diyorsun ha Onur beni de etiketlemişsinÇıkar sanki ya? @RedTeroR @kekomancer @King of the Hell @İnari @Bavs @Vvv @Arthur Morgan @Müsteşar Kemal @NormieRose
Lol diyince akla ilk gelensin xdKaybetmeye devam diyorsun ha Onur beni de etiketlemişsin
Dün Onur'a 5 el kaybettirdim. Elo Hell'de şuan cayır cayır yanyıorLol diyince akla ilk gelensin xd
Harikasın,gel biraz da beni taşı xdDün Onur'a 5 el kaybettirdim. Elo Hell'de şuan cayır cayır yanyıor
Ya sizden sonra girdim bir 4 el daha kaybettim. Dün gerçekten çok kötüydü. iki el daha 20 kill ile oynadım bir de ona rağmen.Dün Onur'a 5 el kaybettirdim. Elo Hell'de şuan cayır cayır yanyıor
Akşam dışarı çıkma durumu olabilir, aksi durumda gelirim kesin.Çıkar sanki ya? @RedTeroR @kekomancer @King of the Hell @İnari @Bavs @Vvv @Arthur Morgan @Müsteşar Kemal @NormieRose
Elit mi ?Esnek son 1 kişi