Bir güzellik yapıp,vs'yi kaybedersin bana bence xdBen hazırım da sen hazır mısın?
Bir güzellik yapıp,vs'yi kaybedersin bana bence xdBen hazırım da sen hazır mısın?
Sen iste yeter abiBir güzellik yapıp,vs'yi kaybedersin bana bence xd
deneyelimÇok kolay olur benim için xd
Olur,deneriz xddeneyelim
Bugün devam ettiriyor muyuz seriyi?Her el de karşı takımda oluyorsun win streak yaptım hsjshsjhs
Akşam 9.30 gibi de artık takımıma gel win aldırayım sana. Her seferinde karşıya gidip kaybediyon xd ben keepr king ve sen. Karşıya da bir 4 kişi atarız kaybedersek daha lol oynamazsınBugün devam ettiriyor muyuz seriyi?
Kaybedersiniz o takımla bence Onur bir daha lol oynamasınAkşam 9.30 gibi de artık takımıma gel win aldırayım sana. Her seferinde karşıya gidip kaybediyon xd ben keepr king ve sen. Karşıya da bir 4 kişi atarız kaybedersek daha lol oynamazsın
Kaybedersiniz o takımla bence Onur bir daha lol oynamasın
İkinci ele yetişirim. Arthur bilerek trolleyecek kesin.Akşam 9.30 gibi de artık takımıma gel win aldırayım sana. Her seferinde karşıya gidip kaybediyon xd ben keepr king ve sen. Karşıya da bir 4 kişi atarız kaybedersek daha lol oynamazsın
Karşıya keko red kombini gelmedikçe iziKaybedersiniz o takımla bence Onur bir daha lol oynamasın
Trolle olcak bir şey de değil bu xd ki benim trolüm >>>> inariİkinci ele yetişirim. Arthur bilerek trolleyecek kesin.