Flex son 2. Sadece elit beyler.
Velkozun q su dodgelenmiyor çokta tüm skilleri tutturmazsa hasar bırakamıyor o hero.video adını oku lifesteal build full
dediğine katılıyorum ama range vs rangede de spacimg çok önemli. aynı kural burada da işliyor. velkoz skillshot a bağlı bir çar. sen kendim spacimg im iyi diyorsun. bu noktada skill yemezsen velkoz çöp olur. ama melee vs melee de bazı matchuplar çok daha zor olur senin için . ben göreceli olarak melee de ct matchupta kazanma şansı daha yüksek diyorum.
velkoz ittiği zaman q dodgelanmıuor evet. ittirmeyip farmın arasında olmak lazımVelkozun q su dodgelenmiyor çokta tüm skilleri tutturmazsa hasar bırakamıyor o hero.
Haftaya kanka. Bu hafta müsait değilim.Gelde samirama sup oyna artık bu akşam
Skill match-uplarda herkes skill kaçırabilir,bence şans daha yüksek.video adını oku lifesteal build full
dediğine katılıyorum ama range vs rangede de spacimg çok önemli. aynı kural burada da işliyor. velkoz skillshot a bağlı bir çar. sen kendim spacimg im iyi diyorsun. bu noktada skill yemezsen velkoz çöp olur. ama melee vs melee de bazı matchuplar çok daha zor olur senin için . ben göreceli olarak melee de ct matchupta kazanma şansı daha yüksek diyorum.
Esnek son 1 elit beyler
@LaughTale geldiJordan geliyor.