Yav he he dünyadan haberin yok,sağdan soldan duyumlarla şov yapıyorsun yazık sana xd
Yav he he dünyadan haberin yok,sağdan soldan duyumlarla şov yapıyorsun yazık sana xd
Son 20 maçının 15ini kaybetmeyi nasıl becerdin söyle de tam tersini yapalımYav he he dünyadan haberin yok,sağdan soldan duyumlarla şov yapıyorsun yazık sana xd
ben mi direkt ff diyorum
Keko seviyesi bir jung oynayalım dedik alt tarafıArtur dün kışkırtma çekti bize adamda haklı sürekli biz trolledik intikamını aldı
Tf lere oyun bitmesin diye çok katılmadan 80k mı ne vurdum olum travma yaşadı herifler sonraki maç vlad banladı çocuklar ne istiyon daha hdjjsksjToptan ejderiya incek diyodunuz. Dakika 25 arthur hala limit testing yapıyor asdjkfhskdaf
Camp yemeye değil senin oynayış tarzına tilt oldum. Adam zaten toptan çıkmadı. 12 dakkada 8 9 kere geldi. Oyun başı top ormanında yakalanıp 2 kill verdirttin lane inanılmaz kötü falan kaldı üzerine o kadar gankte yine kill falan çıkarıyordum ve gelsen direkt 2v2 leri alıp oyunu taşıycam. Ne ct jung ne bota falan üstünlük ne ejder hiçbir şey yok jdksjksjsk dakka 15 te falan geldiğinde bile kestik adamları. Oyunda bir ben güçlüyüm benleyken fight kaybetmeniz çok zor yine gidip bensiz dalıyordun hdkjsksİki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :d
Sen kendi işine baksana.Son 20 maçının 15ini kaybetmeyi nasıl becerdin söyle de tam tersini yapalım
ben kendim kaybedince ff vermiyorum herkes gerideyse ff veriyorum evet oynamanın hiç gereği yok yarım saat herkes gerideyken
İstatistikler yalan söylemez kardeşim.
Ben de aynı fikirdeyim zaten Benim teslim olma oranım daha yüksek %31,8 gösteriyor.ben kendim kaybedince ff vermiyorum herkes gerideyse ff veriyorum evet oynamanın hiç gereği yok yarım saat herkes gerideyken
ben kendim kaybedince ff vermiyorum herkes gerideyse ff veriyorum evet oynamanın hiç gereği yok yarım saat herkes gerideyken
veletlerin en az oynadıkları saatler şaşırdık mı hayır
Bu istatistik olayları çok ilginç. @Bavs bu senin ki mesela. Pazartesi günü en fazla kazandığın oran iken Salı en az kazandığın. Gece 5 de ve sabah 8 de kazanma oranın %80 e yaklaşmış.
Peki özür dilerimSen kendi işine baksana.