Valla ilk tanıtıldığında ki ‘’As do I’’ repliği için bile bir 40 50 oyun atılırVelkoz cok mu güzel xd
Valla ilk tanıtıldığında ki ‘’As do I’’ repliği için bile bir 40 50 oyun atılırVelkoz cok mu güzel xd
Hepimiz cs geçelim diye yol yapıyosun galiba, ama bilmediğin bir şey var; lol bırakılmaz, ara verilir.Oyun çok bozdu. Bırakmanın zamanı gelmiş.
İlk ip ucu olarak büyük göz göstermişlerdi sonra yeteneklerini ve bu video. Şu riot iyiydi be :/ Bir de velkoz void den gelme seslendiren kişi wow da old god seslendiriyor onlar da voidlerden gelme xD Güzel uyum yapmışlar.Valla ilk tanıtıldığında ki ‘’As do I’’ repliği için bile bir 40 50 oyun atılır
Dün @Keepr tek başına güzel bir maç taşıdı.kaisa mid cok iyi oluyormus. ilk item statik alınca büyücü milyonlara tek atıp melee farmı da q ile temizleyip tertemiz bir wave clear oluyor. 2. item nashor üçüncü item guibsoo alınca bütün yetenekler gelişiyor ve hayvan gibi vuruyorsunuz . 4 item de rabadon alınca durdurulamaz hale gelirsiniz. statik nerflenene kadar baya iyi pick
Önce ki 3 maçta da mvp bizdik kardeşimm. Tabi ben varken başkasının taşımasına alışık değilsin haklısın hsjsjksjs
Kardeşim konu onlara gelmedi diye öyle yazdık yoksa bir iki maç taşı bi zahmetÖnce ki 3 maçta da mvp bizdik kardeşimm. Tabi ben varken başkasının taşımasına alışık değilsin haklısın hsjsjksjs
Artur dün kışkırtma çekti bize adamda haklı sürekli biz trolledik intikamını aldıKardeşim konu onlara gelmedi diye öyle yazdık yoksa bir iki maç taşı bi zahmet
Toptan ejderiya incek diyodunuz. Dakika 25 arthur hala limit testing yapıyor asdjkfhskdaf
İki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :dToptan ejderiya incek diyodunuz. Dakika 25 arthur hala limit testing yapıyor asdjkfhskdaf