ben mi direkt ff diyorumİki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :d
ben mi direkt ff diyorumİki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :d
Artur'u taşımak mı yoksa seni taşımak mı daha zordu karar veremedimİki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :d
Eski Yorick'i bilir misinYine duvardan geçen bir ucube yapmışlar, çok iyi. Artık hiç utanacak çekinecek bir durum yok, off tankları bitirmek istiyorlarsa silsinler oyundan. Flash artı ghost basıp kovalayacam, it oğlu it hiçbir summonerı olmadan tek tuşla duvardan atlayıp gidecek. Ne ala memleket.
Bu videodan sonra otp velkoz olmaya karar verdimValla ilk tanıtıldığında ki ‘’As do I’’ repliği için bile bir 40 50 oyun atılır
FF işin şakası ama ses tonu falan değişti adamın direkt. Mikrofona üfleyen Red+ oldu.ben mi direkt ff diyorum
Senin taşıdığın bir oyun da görebilecek miyiz acaba:dArtur'u taşımak mı yoksa seni taşımak mı daha zordu karar veremedim
Kardeşim egonu bir kenara bırakıp benle duo girmen gerrek.FF işin şakası ama ses tonu falan değişti adamın direkt. Mikrofona üfleyen Red+ oldu.
Senin taşıdığın bir oyun da görebilecek miyiz acaba:d
Kekom Bak bak lafa bak diyorki ben ondan önce 3 maç taşıdım neden onlardan bahsetmiyorsunuzİki kamp yeyince "ff verelim" çağrısına hiç hazır değildim ben. Merhaba top lane bavs bebek :d
Serilere çıktım kardeşim, başka zaman inşAllah :dKardeşim egonu bir kenara bırakıp benle duo girmen gerrek.
LoL diyetine girmiştir bile Bay Morgan.Kekom Bak bak lafa bak diyorki ben ondan önce 3 maç taşıdım neden onlardan bahsetmiyorsunuz
Yani ağır konuşmak istemiyordum ama sayın Morgan beni buna mecbur bıraktı. Sevgili @Arthur Morgan benim bile fedlemediğim maçları @İnari bile taşır ne yani ne ? Ne anlatıyorsun
Boşa devam boşmancer,zaten girmem senle bb.Serilere çıktım kardeşim, başka zaman inşAllah :d
LoL diyetine girmiştir bile Bay Morgan.