Hayranım ya cavo. Sürekli etiket atıp sonra uğraşamam diyip 1 gün sonra yine döngüye sokuyor. Bayadır seslide konuşmadığımızdan özlemiş beni xd
3 ay daha forum 3. lüğünü keeprla paylaşıyorum iyi bari.
Hayranım ya cavo. Sürekli etiket atıp sonra uğraşamam diyip 1 gün sonra yine döngüye sokuyor. Bayadır seslide konuşmadığımızdan özlemiş beni xd
Tier listesi yapıyorumHayranım ya cavo. Sürekli etiket atıp sonra uğraşamam diyip 1 gün sonra yine döngüye sokuyor. Bayadır seslide konuşmadığımızdan özlemiş beni xd
God Tier' Inari Shaco'su da eklemeni rica ediyorum...Tier listesi yapıyorum
God Tier = Historia Lux
SSS+ = Keko, Red
SS+=Cavit
F=Keepr, Arthur, Crowley, King, Nie,Kuzan, Normie, Onur, Timsah vesaire
Objektif bir liste.Tier listesi yapıyorum
God Tier = Historia Lux
SSS+ = Keko, Red
SS+=Cavit
Listenin patladığı bir yer var da güzel yine de.Tier listesi yapıyorum
God Tier = Historia Lux
SSS+ = Keko, Red
SS+=Cavit
İnari Gragas'ı listeye dahil edilmemiş.Tier listesi yapıyorum
God Tier = Historia Lux
SSS+ = Keko, Red
SS+=Cavit
İnari'ye farklı bir tier listesi yapmak lazım herkesten ayrı bi öneri geliyor.İnari Gragas'ı listeye dahil edilmemiş.
Benim Akaliyle seni aynı Tier e koymuşlar bence adil.Listenin patladığı bir yer var da güzel yine de.
Bu maçı canlı izlemiştim. Sağlam maçtı. Ryze ın gücünün tam farkına varılmadığı zamanlar. Şuan ki naafiri gibiydi.Bütün gün cavo neden benle oynamıcak diye üzülücem şimdi
@Vvv karşıma çıktı rastgele ilerlettim biraz denk geldi. Sen eski ryze ı baya seviyordun. Şu ryze ın yanında şimdi ki ucube kalıyor. Değiştirilmeseydi keşke. Dakikasıyla attım