Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

TFT oynıyim dedim sinir krızi geçirdim.Şans yönü olan bir mod olduğunu biliyordumda bu kadarda şansa dayalı olduğunu bilmiyordum.Hiçlik seti yapıyim dedim 10 tur boyunca istediğim şampiyon gelmeyince alt-f4 attım.
 
Hayranım ya cavo. Sürekli etiket atıp sonra uğraşamam diyip 1 gün sonra yine döngüye sokuyor. Bayadır seslide konuşmadığımızdan özlemiş beni xd

3 ay daha forum 3. lüğünü keeprla paylaşıyorum iyi bari.
Tier listesi yapıyorum
God Tier = Historia Lux
SSS+ = Keko, Red
SS+=Cavit
F=Keepr, Arthur, Crowley, King, Nie,Kuzan, Normie, Onur, Timsah vesaire
 
Bütün gün cavo neden benle oynamıcak diye üzülücem şimdi :(



@Vvv karşıma çıktı rastgele ilerlettim biraz denk geldi. Sen eski ryze ı baya seviyordun. Şu ryze ın yanında şimdi ki ucube kalıyor. Değiştirilmeseydi keşke. Dakikasıyla attım

Bu maçı canlı izlemiştim. Sağlam maçtı. Ryze ın gücünün tam farkına varılmadığı zamanlar. Şuan ki naafiri gibiydi.
Çok nerf attılar, dengelenmiyordu ve 1 sene sonra 2016 da tekrardan rework atmak zorunda kaldılar. Ve şuan ki ryze ın ilk halini çıkardılar. O da çok iyi idi. Hatta kazanma oranı rekor seviyedeydi. Ama o da o kadar nerf yedi ki .s Ama yine de oynama devam ettim taki hareket hızı pasifi değiştiriline kadar. Ben oyunu oynamıyorken gelmiş bu nerf. Önceden istediğin komboyu yap hızlanıyordun. Şimdi ise w-e yada da e-w yapmadığın sürece pasif hızlanma çalışmıyor. Bu şekilde de hasar vurmuyor şampiyon. Max hasar normalde q-e-q-w-q-e-q ile vuruyon ama bunda hareket hızı yok işte artık ek olarak cc de yok tabi artık. Hız istiyorsan q-e-w-q yap diyor sana oyun. Ama bunda max hasarın tahmini %30 nu anca vuruyon.

Oyuna ilk başladığım sene bile o eski ryze ı çok oynuyordum. Bir şampiyonun her hali mi iyi olur. Her hali mi metayı uzun süre domine eder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık