Lan Artur iyi misin sen beni taşı diye mi giriyoruz senle.Sen şu egonu bırak her maç lose olsun farketmez xdSırtıma alıp taşıyorum seni tabi rahat izlersin ordan. Burda laga luga dc de canavar de xd
Lan Artur iyi misin sen beni taşı diye mi giriyoruz senle.Sen şu egonu bırak her maç lose olsun farketmez xdSırtıma alıp taşıyorum seni tabi rahat izlersin ordan. Burda laga luga dc de canavar de xd
Tr'de ki Gragas böyle ne yapsın ? xdO Gragası taşıyamıyorum artık. Göbeği iyice büyüdü içe içe, zayıflat şu adamı...
Bu ara boş olduğun zaman haber et oyun atalım, tatildeyim. :STr'de ki Gragas böyle ne yapsın ? xd
Yine saçmaladın cavo öyle bir şey demedim ben. Ama zevk almamız için dakka 15 20 de motor olup kaybetmemek lazım. Sen varken 1 kişi eksik oluyoruz üstüne rakipte 6 kişi oluyor. Mecburen herkes sınırlarını aşıyor senle oynarken xd kekoyu soğuttun adam senle dereceli duo girmiyorLan Artur iyi misin sen beni taşı diye mi giriyoruz senle.Sen şu egonu bırak her maç lose olsun farketmez xd
Lan Artur iyi misin sen beni taşı diye mi giriyoruz senle.Sen şu egonu bırak her maç lose olsun farketmez xd
Cuma günü oyun atıyor muyuz onu deyin heleYine saçmaladın cavo öyle bir şey demedim ben. Ama zevk almamız için dakka 15 20 de motor olup kaybetmemek lazım. Sen varken 1 kişi eksik oluyoruz üstüne rakipte 6 kişi oluyor. Mecburen herkes sınırlarını aşıyor senle oynarken xd kekoyu soğuttun adam senle dereceli duo girmiyor
Hem yalancı hem egoist xd Sen kendini bir toparlada öyle gel,çekilmezsin seninle mi uğraşcaz xdYine saçmaladın cavo öyle bir şey demedim ben. Ama zevk almamız için dakka 15 20 de motor olup kaybetmemek lazım. Sen varken 1 kişi eksik oluyoruz üstüne rakipte 6 kişi oluyor. Mecburen herkes sınırlarını aşıyor senle oynarken xd kekoyu soğuttun adam senle dereceli duo girmiyor
Tr de maks tatil lol atmak xd Oynarız ya,belki bugün bile olabilir haber ederim.Bu ara boş olduğun zaman haber et oyun atalım, tatildeyim. :S
Seni taşımam için benle giriyorsun diye ne zaman dedim cavo haplandın mı sen sabah sabah? O gün çok mu üzerine gittim hala çıkmamış acısı xdHem yalancı hem egoist xd Sen kendini bir toparlada öyle gel,çekilmezsin seninle mi uğraşcaz xd
Yüksek ihtimalCuma günü oyun atıyor muyuz onu deyin hele
Yok yav denizde falan sefa sürdüm de sıkıldım o da bir yere kadar, eve geldim tekrardan merkeze. Takılıyorum öyle boş boş. :STr de maks tatil lol atmak xd Oynarız ya,belki bugün bile olabilir haber ederim.
Ciddi olunca skill yemem diyip,kaç kere Velkoz kombosunu yiyip teklenmenin acısı xdSeni taşımam için benle giriyorsun diye ne zaman dedim cavo haplandın mı sen sabah sabah? O gün çok mu üzerine gittim hala çıkmamış acısı xd
Yüksek ihtimal