Akaiunu 1. inanamıyorum sonunda Amiraller hak ettikleri yerde
Garp'ı ışınlar yani?O zaman Garpı çıkarması gerekirdi
Ula Luffy'nin de fersah fersah üstünde.Olay çok büyük ihtimalle h.hakiden olayı.H.haki ile böyle şeyler engelleniyordur muhtemelen.Hakisinin fazla olmasıyla alakası yok. Yani varda doğrudan bu değil olay İmparatorlarınki ona göre fersah fersah yüksek
Daha da kötüsü.Dns baktım Law oylamış aşırı konusunda. @Densetsu no Samurai Law sana göre kılıç kullanıcısı mı ?
Algı çalışması sadece kötü yönde algılanıyor da iyisi de var kötüsü de seçim kampanyası gibi düşünmek lazım.Algımı yaptım ben şimdi. jshjsh Hangi adamı yanıma alsam onun karakterini karşıma koyduğum an kutuplaşırız. Bana Lawcı lazım direktte aktif olanı yok. Acil prof. bir yüzücü olmam lazım boğulmamak için :dd.d
Şimdi de Raiden'ın önderliğinde Luffy lobisi devreye girmiş.Zoro 25 iken Luffy'nin 22 olması Zoro lobisinin çalıştığını gösteriyor.
sensey, earendill, Kuromi, Keepr, CaporiUlan hakisinin zekâtını verse yeni dünyada hakisiz insan bırakmayacak Shanks nasıl oluyor da düdüklü tencere Akainu'dan daha az oy alabiliyor! Tövbeeeeee. Anketler iyice zıvanadan çıktı.
Doğru. Ne desem bilemedim. Sürekli kötü olarak algılamamızı sağlayanlar sağ olsun.Algı çalışması sadece kötü yönde algılanıyor da iyisi de var kötüsü de seçim kampanyası gibi düşünmek lazım.