Dns baktım Law oylamış aşırı konusunda. @Densetsu no Samurai Law sana göre kılıç kullanıcısı mı ?Law da kılıç kullanıyor… o da bizden sayılır…
O zaman Garpı çıkarması gerekirdiHiç biri sıkkını ekleseydin ya xD
Önemli olanlara attık işte
Hakisinin fazla olmasıyla alakası yok. Yani varda doğrudan bu değil olay İmparatorlarınki ona göre fersah fersah yüksekLaw çatıdaki herkesi ışınladı.Bm olayının saçmalık olduğunu düşünüyorum.Law'ın hakisinin çatı Luffy'den fazla olma ihtimali yok.
Algımı yaptım ben şimdi. jshjsh Hangi adamı yanıma alsam onun karakterini karşıma koyduğum an kutuplaşırız. Bana Lawcı lazım direktte aktif olanı yok. Acil prof. bir yüzücü olmam lazım boğulmamak için :dd.dİyi algı yapıyorsun ama yetmez.En azından bizim lobi gibi 3-5 sağlam adam olacak yanında yoksa algı denizinde boğulursun.
Senin hakin benden yüksek olayı yok.Belli haki seviyesinin üstüne yapamıyor.Ama Luffy kk olsun Raftel’e bile ışınlar saçmalık orada.Sal kendini Luffy gibi muhabbet bir kere geçse bari o zaman gam yemeyeceğim ama sanmıyorum bu mangada.Law çatıdaki herkesi ışınladı.Bm olayının saçmalık olduğunu düşünüyorum.Law'ın hakisinin çatı Luffy'den fazla olma ihtimali yok.
Haydaaa… bakalım ne cevap verecek fandaşım. Ortalığı hemen karıştırıyon he Wizard… sen var ya sen…Dns baktım Law oylamış aşırı konusunda. @Densetsu no Samurai Law sana göre kılıç kullanıcısı mı ?