Surat beş karış çizimde. Kara kara yeni kılıcı nasıl alacağını düşünüyor.........zoro kendine bi elbaf kılıcı aldımmı tamamdır
Surat beş karış çizimde. Kara kara yeni kılıcı nasıl alacağını düşünüyor.........zoro kendine bi elbaf kılıcı aldımmı tamamdır
Baya güzel olmuşlar. Eline sağlık.21.02.2021 güncellemesi. Biliyorsunuz ki One Piece'te Wano'dan sonra gelmesi muhtemel arc olarak Elbaf konuşuluyordu. Ben de bir kuzey ülkeleri ve kültürleri manyağı olaraktan neden Oda'dan erken davranıp tayfaya Elbaf stili kostümler çizmeyeyim dedim.
Yaaa teşekkür ederim. Renk seçimlerinde biraz daha tarihsel açıdan uygun gitmek istedim. Kumaş boyalarında canlı renklerin kullanımı 1960 lara kadar yaygın değildi. Ama yine de Carrot ve Chopper için geleneksel Sami kıyafetleri kullanma dürtüme karşı gelemedim.Renk seçimin ve bunları kullanma şeklin çok hoşuma gitti. Çizimlerinde kendi stilinle Oda'nın çizimleri arasında bir denge oturtmuşsun, ne hiç alakası olmayan ne de bire bir kopya denilebilecek suretler ortaya çıkmış. Devam.
Hıçkıdık candır.Luffy Hıçkıdı'ğa epey benzemiş ama.
Teşekkür ederim. Kadın karakterleri çizerken içlerindeki ruhu da yansıtmayı seviyorum.Nami ve Robin, seride asla göremeyeceğimiz bir karizmada çizilmiş. Gözlerimiz bayram etti sağolasın.
Brook harika olmuş. En çok onu beğendim.
Carrot çok tatlı olmuş. Oda da böyle şirin yapar herhalde.
Yamato çok iyi olmuş. Diyecek laf bulamıyorum.
Ona hepimiz aşığız. Hehe.Yamatoya aşık oldum
Bunu görmemiştim. Öyle çok ahım şahım değil bence ama yine. : (Oda'nın tasarımları iyi sanki:d
edit: Zoro fazla iyi çıkmış lan
Hoş çalışmalar olmuş Jazz-kardeş-lik.
Eğer yeni üye bir bağyansa neden olmasın?Tayfadaki kadınları çizmeyi tercih etmemiş. Bu bir mesaj olabilir mi?
Viking temasına Oda'nın abartılı kadın çizimi.Eğer yeni üye bir bağyansa neden olmasın?
Bu kadar teknik bir açıklama beklemiyordum.Yaaa teşekkür ederim. Renk seçimlerinde biraz daha tarihsel açıdan uygun gitmek istedim. Kumaş boyalarında canlı renklerin kullanımı 1960 lara kadar yaygın değildi. Ama yine de Carrot ve Chopper için geleneksel Sami kıyafetleri kullanma dürtüme karşı gelemedim.
Hıçkıdık candır.
Teşekkür ederim. Kadın karakterleri çizerken içlerindeki ruhu da yansıtmayı seviyorum.
Ona hepimiz aşığız. Hehe.
Buyur reis;Viking temasına Oda'nın abartılı kadın çizimi.
En azından gözlerimiz bayram edecek.
Bunları bana değil de keşke odaya gösterme şansımız olsaydı. Pehhh. Eskilerin modası da bir başka oluyor.Buyur reis;
Ama uyarayım bu dediğine uygun resimleri anca fantezi kostüm kategorisinde bulabildim
Lamba bacım senin çizimlerin tabiki daha güzeller.