Hiç yakıştıramadım.@Jazz Lambası
1 porsiyon Zoro Sanji yaoisi alabilir miyim site standartlari içinde tabii
Hiç yakıştıramadım.@Jazz Lambası
1 porsiyon Zoro Sanji yaoisi alabilir miyim site standartlari içinde tabii
Avatardaki Chainsaw serisi galiba şu popüler manga en beğendikleri sahneleri avatar yapıyorlar genelde.Hunter biliyorsun varsaymıştım öyleyse bilemiyorum.Powerpuff girls çiz daha iyi bence.tanismiyoruz kendisiyle.
ahahahahaa winx mi cizeyim jssjsss maybe.
Avatardaki Chainsaw serisi galiba şu popüler manga en beğendikleri sahneleri avatar yapıyorlar genelde.Hunter biliyorsun varsaymıştım öyleyse bilemiyorum.Powerpuff girls çiz daha iyi bence.
Robin ateşşş.21.02.2021 güncellemesi. Biliyorsunuz ki One Piece'te Wano'dan sonra gelmesi muhtemel arc olarak Elbaf konuşuluyordu. Ben de bir kuzey ülkeleri ve kültürleri manyağı olaraktan neden Oda'dan erken davranıp tayfaya Elbaf stili kostümler çizmeyeyim dedim.
Ejderhanı nasıl eğitirsin filmine benzettim. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.21.02.2021 güncellemesi. Biliyorsunuz ki One Piece'te Wano'dan sonra gelmesi muhtemel arc olarak Elbaf konuşuluyordu. Ben de bir kuzey ülkeleri ve kültürleri manyağı olaraktan neden Oda'dan erken davranıp tayfaya Elbaf stili kostümler çizmeyeyim dedim.
Oda'nın tasarımları iyi sanki:d@Jazz Lambası Oda'nın Elbaf'ta yapacağı muhtemel tasarımlardan iyi olmuş. Eline sağlık.