Bende diyordum keko ne zaman gelecek.Oda'nın tasarımları iyi sanki:d
Hoş çalışmalar olmuş Jazz-kardeş-lik.
Bende diyordum keko ne zaman gelecek.Oda'nın tasarımları iyi sanki:d
Tayfadaki kadınları çizmeyi tercih etmemiş. Bu bir mesaj olabilir mi?Oda'nın tasarımları iyi sanki:d
edit: Zoro fazla iyi çıkmış lan
Teşekkür ederim. Vega kendini banlatmasaydi bana aracı bul şu tasarımları Oda'ya satalım diye darlayabilirdim ama aaaahh ahh.@Jazz Lambası Oda'nın Elbaf'ta yapacağı muhtemel tasarımlardan iyi olmuş. Eline sağlık.
Teşekkür ederim. Yamato sevgimi sorgulamayın.Robin ateşşş.
Eline sağlık çok güzel hepsi. Yamato hariç. Karakterin kendisinde sıkıntı var.
No Dmçıtırın instası?
O da zaten İskandinavya'da, Viking döneminde geçiyor. Benzemesi normal.Ejderhanı nasıl eğitirsin filmine benzettim. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim.@Jazz Lambası Elbaf arcında karakterlerin giyeceği üstler tam yakışmış ve uyumlu olmuş. Nami ve Robin'in saç şekli de öyle. Eline sağlık.
Woooaaa ben bu kapağı görmemiştim. Teşekkür ederim.Oda'nın tasarımları iyi sanki:d
Luffy Hıçkıdı'ğa epey benzemiş ama.O da zaten İskandinavya'da, Viking döneminde geçiyor. Benzemesi normal.
Nami ve Robin, seride asla göremeyeceğimiz bir karizmada çizilmiş. Gözlerimiz bayram etti sağolasın.21.02.2021 güncellemesi. Biliyorsunuz ki One Piece'te Wano'dan sonra gelmesi muhtemel arc olarak Elbaf konuşuluyordu. Ben de bir kuzey ülkeleri ve kültürleri manyağı olaraktan neden Oda'dan erken davranıp tayfaya Elbaf stili kostümler çizmeyeyim dedim.
Bir an Skyrim karakterlerine benzettim tayfayı.21.02.2021 güncellemesi. Biliyorsunuz ki One Piece'te Wano'dan sonra gelmesi muhtemel arc olarak Elbaf konuşuluyordu. Ben de bir kuzey ülkeleri ve kültürleri manyağı olaraktan neden Oda'dan erken davranıp tayfaya Elbaf stili kostümler çizmeyeyim dedim.
zoro kendine bi elbaf kılıcı aldımmı tamamdırOda'nın tasarımları iyi sanki:d