Bir ara sakin kafayla baştan izle, seversin. Bu topraklara çok fazlaydı EzelHiç ısınamadım ya kardeşim mesela çok sever ama bana hiç güzel gelmemişti.
Bir ara sakin kafayla baştan izle, seversin. Bu topraklara çok fazlaydı EzelHiç ısınamadım ya kardeşim mesela çok sever ama bana hiç güzel gelmemişti.
Pek icraat yapamadı ama, oyunculuk şahaneydi.Laz Ziya Türk dizi tarihinin en fenomen karakteri olabilir
Denerim ya Kenan abinin oynadığı dizileri de severim halbuki Acı Hayat, Deli Yürek, Kabadayı(film Şener Şen) vesaire.Bir ara sakin kafayla baştan izle, seversin. Bu topraklara çok fazlaydı Ezel
Ezel birer saatlik bölümler halinde günümüzde yayınlanıyor olsaydi netflix benzeri bir platformda küresel çapta olay olurdu. Basit bir iş değildiDenerim ya Kenan abinin oynadığı dizileri de severim halbuki Acı Hayat, Deli Yürek, Kabadayı(film Şener Şen) vesaire.
Kesit olarak gördüm tüm röportajı izlemedim. Bir de kendi sesi mi yav dizide? Hiçbir yerde dublajdır diye bir ibare görmedim. Değişmiş bayağı kendi sesiyse.Kim seslendirdi videosunda sormuşlar. Emminin bıyıklar eskiden kızılmış zamanla sarıya dönmüş.
Dizide konuşurken tonlamasını değiştiriyormuş, tam üstad. Daha ağır bir tonda konuşuyormuş.Kesit olarak gördüm tüm röportajı izlemedim. Bir de kendi sesi mi yav dizide? Hiçbir yerde dublajdır diye bir ibare görmedim. Değişmiş bayağı kendi sesiyse.
Helal olsun. O röportajı bir ara baştan dinleyeyim. Halit'i oynayanın da kesitlerini izledim. Faruk Akgören sağolsun bayağı karizma katmıştı.Dizide konuşurken tonlamasını değiştiriyormuş, tam üstad. Daha ağır bir tonda konuşuyormuş.