Kaido'nun zoanından sonra Momo'nun yapay meyveyi saymazsak en iyi zoan olabilir. Logiaların yıldırım meyvesi gibi kırık bir şeyi olabilirdi zoanlar için ama işte...Aynen katılıyorum sağlam bir kullanıcıda efsane olur bence verdiği özel güç sadece ekstra yaşam değil birden fazla özel güç veriyor olabilir. bu yaratığı bayağı araştırmıştım bazen ejderha olarak sınıflandırılıyor ve belki Ağzından Kaido ve Yamato gibi ateş püskürte biliyordur yada bu yaratık Yunan Mitindeki Hydra'ya acayip benziyor ve bir yılan belki zehir nefesi olabilir her ne olursa olsun bence ofansif yeteneklerde veriyordur.
Katılıyorum Zaten Orochi'nin elinde bile ne kadar korkunç olduğunu anlayabiliyorsun.Kaido'nun zoanından sonra Momo'nun yapay meyveyi saymazsak en iyi zoan olabilir. Logiaların yıldırım meyvesi gibi kırık bir şeyi olabilirdi zoanlar için ama işte...
Birilerinin intikam malzemesi olacaktır ama kim keser bilmiyorum.Hiyori olabilir wano halkı karşısında idam edilebilir momo yenebilir ihtimaller çok.Bu Orochi'nin misyonu nedir şimdi?
Wano'da kalamaz, Dünya Hükümetinin işine yaramaz. Kaido zaten gg. Napacak bu embesil?
Bence tutmaz ama güzelmiş. Amme hizmeti yapıp özetleyeyim ben de bari: