Aynen katılıyorum sağlam bir kullanıcıda efsane olur bence verdiği özel güç sadece ekstra yaşam değil birden fazla özel güç veriyor olabilir. bu yaratığı bayağı araştırmıştım bazen ejderha olarak sınıflandırılıyor ve belki Ağzından Kaido ve Yamato gibi ateş püskürte biliyordur yada bu yaratık Yunan Mitindeki Hydra'ya acayip benziyor ve bir yılan belki zehir nefesi olabilir her ne olursa olsun bence ofansif yeteneklerde veriyordur.Şeytan meyvesi de mükemmel bu arada.
aslında yaşayamadı hayatını bir gün Kızıl kınlar geri gelecek korkusuyla yaşadı.Bu hayatı yaşayan karakter.
O zaman yaşamış halini düşünemiyorum.aslında yaşayamadı hayatını bir gün Kızıl kınlar geri gelecek korkusuyla yaşadı.
Orochi haakkında anlayamadığım bir şey olmuştu oda sanırım Oden'in idamında Wano halkını dedesine yaptıklarından ötürü önemsemediğini söylemişti ama başkent için Kaido'ya karşı çıktı ve ağlayan insanlar görmek istemediği için smile yedirdi ve çocuklara Kozuki Klanı'nı kötüleyip kendini yücelten şeyler anlattırdı neden bunlar biraz Wano'yu iyi hale getirmek için yapılmış haraketler gibi geliyor 20 yıl sadece yemek yiyip içki içerek ve kadınlarla eğlenerek geçirebilirdi.O zaman yaşamış halini düşünemiyorum.
Geçirdi de ama demek istediğim sadece önüne bakabilirdi tüm Wano halkını Kaido'ya köle yapıp sefa içinde yaşardı.Orochi haakkında anlayamadığım bir şey olmuştu oda sanırım Oden'in idamında Wano halkını dedesine yaptıklarından ötürü önemsemediğini söylemişti ama başkent için Kaido'ya karşı çıktı ve ağlayan insanlar görmek istemediği için smile yedirdi ve çocuklara Kozuki Klanı'nı kötüleyip kendini yücelten şeyler anlattırdı neden bunlar biraz Wano'yu iyi hale getirmek için yapılmış haraketler gibi geliyor 20 yıl sadece yemek yiyip içki içerek ve kadınlarla eğlenerek geçirebilirdi.
Aslında öyle yaşadı zaten.Geçirdi de ama demek istediğim sadece önüne bakabilirdi tüm Wano halkını Kaido'ya köle yapıp sefa içinde yaşardı.
Evet belki de saydığım şeyleri sırf canı sıkıldığı için yaptı.Aslında öyle yaşadı zaten.