Silinmiş Üye
Ben anlamıştım zatenShiba iyi düştü.
Ben anlamıştım zatenShiba iyi düştü.
3 dolar zarardayım, toplamda 2816962 shiba var elimde.Shiba iyi düştü.
Ben düşmeye başlayınca birazcık kardayken sattım. Az daha düşsün tekrar alacağım.3 dolar zarardayım, toplamda 2816962 shiba var elimde.
Ben yüksekten aldım bir de. Neyse, her zaman kazanamazsın.Ben düşmeye başlayınca birazcık kardayken sattım. Az daha düşsün tekrar alacağım.
Çüş ya 900 milyon nedir :/Adamlar Elon Musk'ın içinde olduğu sahte yayın tertipleyip, canlı yayın olarak YouTube'a koyarak 900 milyon dolarlık vurgun yaptı. Doge'daki ani düşüşün sebebi buydu.
Zamanında 0,008'den Bittorent'e dair iyi hislerim var demiştim. : PTanesi 0,06450 den 1805 adet BitTorrent aldım Birkaç sene sonra üç beş dolar olursa zenginim hahaha
63 tane de Doge coin var, Elon amca iyi bir şeyler derse 20 dolar civarı kâr elde ederim herhalde. Batmasak bari...
İleride ciddi bir değer kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Tek yapmamız gereken bir süre unutmak Sonra bir bakmışsın zenginsin.Zamanında 0,008'den Bittorent'e dair iyi hislerim var demiştim. : P
Ben almıyordum o dönem abimlere söylemiştim aldılar ama erken sattılar. Sonra çoğu kişi bu senin aldığın seviyelerden aldı. Uzun süredir ciddi bir hareketi yok. Ama yine de bende sonradan senin aldığın seviyeden aldıklarımı satmayı düşünmüyorum. Bakalım artık. : ))