Bu arada bilmiyorsanız bulaşmanızı tavsiye etmem.Anlatmamıştım ama anlatayım.Çünkü bilen için de bilmeyen için de piyasa dolandırıcı ekiplerle hatta şirket Ceolarıyla dolu.2-3 sene önce şu an Amerika ve İtalya’da faaliyet gösteren bir şirketin kripto parasına yatırım yapmıştım.Del Piero reklamlarında oynuyordu hatta.Sonra bir anda şirketle bağımız yok biz ayrı firmayız diyerek kapatıp gitmeye çalıştılar önceden kılıfını hazırlamışlar.Bilenler için diyeyim blockzincir kontratı imha etmek istediler.Eldeki kripto parayı çok az bir miktar para vererek yatırımcılardan geri almaya çalıştılar ucuza arsa kapatır gibi.Tabii pek kimse yanaşmadı.Sonrasında bazı Abd vatandaşları (Zenginler diye tahmin ediyorum ) Abd’de avukat tutup mahkemeye verdiler.Class action diye geçiyor türkçesini hatırlayamadım.Davanın ilk etabı olumsuz sonuçlandı.Dava hala sürüyor ve isteyen para karşılığında hiç yoktan iyidir diyerek kriptolarını bunlara yolluyor.Anlayacağınız zengin-fakir tecrübeli-tecrübesiz ayırt etmeksizin dolandırılabiliyorsun.Her zaman dikkatli olun.