Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

  • Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

    Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

    Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

    Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

    Kullanılan: 31 13.6%

  • Kullanılan toplam oy
    228
Bu arada bilmiyorsanız bulaşmanızı tavsiye etmem.Anlatmamıştım ama anlatayım.Çünkü bilen için de bilmeyen için de piyasa dolandırıcı ekiplerle hatta şirket Ceolarıyla dolu.2-3 sene önce şu an Amerika ve İtalya’da faaliyet gösteren bir şirketin kripto parasına yatırım yapmıştım.Del Piero reklamlarında oynuyordu hatta.Sonra bir anda şirketle bağımız yok biz ayrı firmayız diyerek kapatıp gitmeye çalıştılar önceden kılıfını hazırlamışlar.Bilenler için diyeyim blockzincir kontratı imha etmek istediler.Eldeki kripto parayı çok az bir miktar para vererek yatırımcılardan geri almaya çalıştılar ucuza arsa kapatır gibi.Tabii pek kimse yanaşmadı.Sonrasında bazı Abd vatandaşları (Zenginler diye tahmin ediyorum ) Abd’de avukat tutup mahkemeye verdiler.Class action diye geçiyor türkçesini hatırlayamadım.Davanın ilk etabı olumsuz sonuçlandı.Dava hala sürüyor ve isteyen para karşılığında hiç yoktan iyidir diyerek kriptolarını bunlara yolluyor.Anlayacağınız zengin-fakir tecrübeli-tecrübesiz ayırt etmeksizin dolandırılabiliyorsun.Her zaman dikkatli olun.
 
Daha önce de yazılmıştı cevap veriyorum.Kripto para alım satımında % kaç kar yada zarar ettin şeklinde kısa yoldan sana gösteren sihirli bir formül yok.Kaç satoshiden kaç dolardan aldın nereye geldi nerede sattın sen bileceksin.Onun hesabını kitabını sen yapacaksın yani.Matematik şart kısacası bu işlerde.
Bu yönden Btcturk kar zarar tablosu baya kullanıslı.
 
Bu yönden Btcturk kar zarar tablosu baya kullanıslı.
Kullanmadığımdan bilmiyorum Tl cinsinden ise önemi yok daha çok kafa karıştırır.Usd değeri önemli olan market kapasitesini ve zirve-dip noktalarını dolar üzerinden kestirirsin.İşte hangi türk borsası olursa olsun parayı içeride bırakmamak önemli.Gerekirse usdtye çevir ama lira olarak içeride bırakma kendi cüzdanına çek.Alana kadar yada satana kadar içeride olur gün içinde sonrasında dönüp bakmam daha türk borsalarına.Yabancı borsalarda da küçük miktarlar bırakılır.Çünkü çekmeye kalktığın zaman ederine değmeyecek işlem ücreti isteyebiliyorlar.
 
Şuan mesela patır patır TR'deki kripto borsaları çöküyor. Bu işin sonu hangi firmalara kadar uzanır ?
BTCTURK ve Paribu dışında hepsine uzanabilir. Devletin bu iki borsayı kanatları altına alacağı konuşuluyor. Bir de Bitexen var bana güven veriyor gibi duran. Üçü dışındakiler çok sağlıklı değiller. Kullanım sürekliliği açısından Bitexen en sağlıklı server olanağını sunuyor. Kullanan arkadaşlarımın geri bildirimlerinden yola çıkarak böyle bir gözlemim var. BtcTurk ve Paribu ayda bir çökerken Bitexende 1 denk geldim ben çöküşe. O da birkaç gün önce.
 
arkadaşlar bu kimlikler sıkıntı yapabiliyor mu? Mesela biz binanceye kaydolduk babamın kimliğini kullandık binance globalde önlü arkalı çekip kayıt ettik bir sıkıntı çıkar mı?
 
arkadaşlar bu kimlikler sıkıntı yapabiliyor mu? Mesela biz binanceye kaydolduk babamın kimliğini kullandık binance globalde önlü arkalı çekip kayıt ettik bir sıkıntı çıkar mı?
Adınıza yüklü miktarda kredi çekip borçlandırabilirler ya da ne bileyim, kimlik bilgilerinizle farklı farklı pek çok işlem yapıp, bir şekilde zarar verebilirler.
 
O kimliği yüklemezse de Binance hesabındaki tüm parayı birileri boşaltır.
Kimlik bilgilerini sisteme yüklemeden para yükleme çekme gibi işlemler yapamıyorsunki.

Aslına bakarsan kripto para borsalarına hiç kimsenin tam anlamıyla güvendiğine inanmıyorum, risk her zaman var hem de büyük bir risk. İnsanlar bu riski, vaad ettiği yüksek kazanç karşılığında görmezden gelebiliyor. Bu yüzden kar realize etmek önemli. Yani kripto para borsalarında edindiğin karı ve bütün her şeyini orada tutmak cidden alınabilecek en büyük risklerden. Ne yaparsın kar aldıkça altın gümüş, gayrimenkul vs. bu tip alanlara aktarırsın. Ha ilerde işin içine devlet güvencesi girer, o zaman bankalarda olduğu gibi paranı tutabilirsin ama şu an için dikkatli olmakta fayda var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık