Alabiliyorsun min tutar 100 lira diye biliyorum.Bir şey sorucam şimdi ben 100 150 liralık ethereum alabiliyor muyum, yoksa illa 2400 dolarımın olması mı gerekiyor?
Alabiliyorsun min tutar 100 lira diye biliyorum.Bir şey sorucam şimdi ben 100 150 liralık ethereum alabiliyor muyum, yoksa illa 2400 dolarımın olması mı gerekiyor?
Alabilirsin.Aldığın paranın karşılığı kadar etherium geçer.0,00023 tarzıBir şey sorucam şimdi ben 100 150 liralık ethereum alabiliyor muyum, yoksa illa 2400 dolarımın olması mı gerekiyor?
Coinlerin bütününü almana gerek yok, ama hepsinde alman gereken azami tutar farklı sanırım. Mesela Chz için en az 80 liralık almalısın, Btt için 70, Ethereum için 150 gibi. Keza satarken de öyle.Bir şey sorucam şimdi ben 100 150 liralık ethereum alabiliyor muyum, yoksa illa 2400 dolarımın olması mı gerekiyor?
Hem girmiyorsun hem de sabah akşam buradasınGenel piyasa için dedim ya.
Doge'u bitirmişler.
Takip ediyorum kardeşim, hem de gizliden gizliye giriyorum belki ne biliyorsun?Hem girmiyorsun hem de sabah akşam buradasın
Var sende bir şeyler zaten :STakip ediyorum kardeşim, hem de gizliden gizliye giriyorum belki ne biliyorsun?
Zengin zaten. Bafra ovasının hatrı sayılır kısmı onun diye biliyorum.Var sende bir şeyler zaten :S
Zengin olsan bizi tanımazsın
Ayıp, ayıp ben hiç öyle biri miyim?Var sende bir şeyler zaten :S
Zengin olsan bizi tanımazsın
Nerede la bir ben mi kendimin olduğunu bilmiyorum buraların. :/Zengin zaten. Bafra ovasının hatrı sayılır kısmı onun diye biliyorum.
Şu an Doge’nin sorunu aslında genel sorun btc, gece 330 zaten gördü,yani yukarı atak başlıyordu ama btc bitirdi her şeyi, yukarı çıkıp rölantiye başlarsa doge başlar atağa, ama 52 altı sonra 50 ve aşağı giderse ve panik yapılırsa hem Doge kaybeder hem de daha sonra yükselince almaya başlayan satanlar kaybeder , panik satışına gerek yok, şu An zaten dipte, daha batabilir ama çıkar her kripto gibi, fakat dibe yakın satıp ani çıkarsa ve bu fırsatı kaçırmayım deyip o an alınırsa ve bir düşüş daha yaparsa ... işte olay orada bitiyor,Doge yine kıpırdanmaya başladı. Sabaha üçü bulabilir.
Paranın bozmayacağı çok az insan vardır beAyıp, ayıp ben hiç öyle biri miyim?
Nerede la bir ben mi kendimin olduğunu bilmiyorum buraların. :/